Reșițenii de pe mai multe străzi au rămas azi fără apă! Dorel le-a mai făcut cadou o avarie!

dorel

Începutul de săptămână i-a lăsat fără apă la robinete pe reșițenii care locuiesc pe o parte din străzile din zona Luncă și zona centrală, unde mai multe echipe ale Aquacaraș intervin datorită unor avarii. Consumatorii nu vor avea apă la robinete între orele 09:00 și 16:00. Pe lângă străzile programate de societatea Aquacaraș pentru intervenții, Dorel a contribuit ca pe „lista” deja lungă a străzilor fără apă să mai apară una, strada Gratz, unde un utilaj al Primăriei, folosit la toaletarea arborilor, a avariat un hidrant.

Am avut programate intervenții la două avarii, de vineri. Am izolat o zonă până la strada George Enescu și mai avem o zonă la poliție, pe care le-am programat ca să remediem niște avarii apărute săptămâna trecută, dar care au suportat amânare până astăzi, luni, când am hotărât să intervenim la ele. În plus, ne-a mai apărut o avarie pe Castanilor unde avem o echipă, urmează Furnalelor și a mai apărut în plus, ceva diferit, un utilaj care nu este al nostru, a avariat un hidrant și am fost nevoiți ca după Enescu să mergem mai departe să oprim și următoarea, strada Gratz, care nu intra în oprirea inițială”, a declarat Relu Ciurel, reprezentant comunicare Aquacaraș.

Sunt afectați de sistarea furnizării apei, locuitorii de pe străzile din zona cuprinsă între Colegiul Național Traian Lalescu, pe Bulevardul Alexandru Ioan Cuza și până la Universitatea Eftimie Murgu, Aleea Pinilor, Aleea Molizilor, Zadei, Moise Groza, Lunca Pomostului, Sportului și un bloc de pe strada Cerna, Bulevardul Revoluția din Decembrie (parțial) și strada Ciprian Porumbescu, strada Fântânilor până la intersecția cu strada George Enescu. S-au alăturat astăzi străzile: Castanilor, Udinic, Furnalelor și acum Gratz, după avaria produsă de utilajul Primăriei.

Ora la care va fi reluată furnizarea apei potabile pe străzile amintite, este diferită de la o zonă la alta și depinde de gravitatea avariei.

 

Elena FRANȚ

 

 

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei