Reșițenii își pot steriliza animalele de companie gratuit între 15-21 septembrie! Vezi aici unde și cum

modelmic+editorial

În perioada 15-21 septembrie, Primăria Municipiului Reşiţa împreună cu Serviciul Public Direcţia de Întreţinere şi Repararea Patrimoniului Consiliului Local, Serviciul de Iluminat Public şi Deszăpezire, va organiza o nouă campanie gratuită de sterilizare a câinilor şi pisicilor deţinute de persoane fizice şi juridice.

 

Locaţiile unde se vor desfăşura sterilizările vor fi padocul de câini de pe Calea Lupacului, vizavi de Gerasis și la cabinetul dr. Sinculeţ –Piaţa Nord, Aleea Crizantemei nr. 4C. Mai multe informații referitoare la programare pot fi obținute la numărul de telefon 0725.250.739.

Reamintim că Primăria Reșița au mai organizat o astfel de campanie în primăvara acestui an, atunci când au fost sterilizate, pe lângă animalele personale ale reșițenilor, și animalele din padocul orașului, dar și câini și pisici de pe străzi.

 

 

Alexandra JURCA

 

 

Stiri similare

1 Comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei