Reșițenii sunt provocați să vină cu soluții și propuneri pentru oraș! Premii în bani pentru cele mai bune idei

modelmic+editorial

Direcția Judeteana pentru Sport și Tineret Caraș-Severin, în parteneriat cu Centrul de Voluntariat Reșița și Clubul Lions Reșița Montană au lansat în data de 1 decembrie concursul Reșița Urban Quest.

Acesta se adresează tinerilor cetățeni care privesc și analizează ce se întâmplă în jurul lor și vin cu idei pentru orașul în care trăiesc.

„Noi credem că sunt mulți cei pasionați de arheologie industrială sau de reabilitarea orașului care pare în declin. Credem că pur și simplu exploratorii urbani curioși pot face ca acest colț de țară să poată deveni interesant pentru un city break turistic și, de ce nu, să îi descopere potențialul și chiar să intuiască noi direcții de dezvoltare”, explică organizatorii.

Provocarea a fost pusă sub forma unui concurs dotat cu premii în bani, spun organizatorii, gândindu-se că în acest fel cei care vin cu propuneri și soluții vor găsi o motivație imediată.

Termenul limită de înscriere în concurs este 27 decembrie 2017.

„Materialele pe care le vom primi în concurs vor fi puse la dispoziția Primăriei Reșița pentru a ține cont de ele atunci când se proiectează direcții de acțiune. De asemenea le punem la dispoziția promotorilor de aplicații informatice pentru turiști care să includă poveștile din Reșița pe trasee tematice”, au mai adăugat organizatorii.

Regulamentul concursului poate fi consultat AICI

Formularul de înscriere poate fi descărcat de AICI

Diana RADU

Stiri similare

1 Comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei