Restricții de circulație pe DN 57, între Oravița și Moravița

dn57mic

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă participanţii la trafic că de astăzi se va circula cu restricții pe DN 57, între Oravița și Moravița. 

Până joi, 14 august la ora 24:00, traficul rutier va fi restricţionat pentru autovehiculele cu masa totală maximă admisă mai mare de 25 tone pe sectorul drumului naţional DN 57, cuprins localităţile Oraviţa şi Moraviţa, respectiv între km 152+050 – km 200+745, se precizează într-un comunicat de presă al celor de la CNADNR.

Măsura a fost luată din cauza degradării accentuate a suprafeţei carosabile produsă în timpul fenomenelor meteorologie extreme care au avut loc ultima perioadă.

Varianta de ocolire recomandată pentru conducătorii autovehiculelor supuse măsurii de restricţie a circulaţiei, este următoarea: DN 59 Moraviţa – intersecţie DN 59 cu DN 58B Voiteg – DN 58B Reşiţa – DN 58 Anina – DN 57B Oraviţa.

Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte restricţia de circulaţie instituită, semnalizarea rutieră temporară şi indicaţiile agenţilor de poliţie aflaţi la faţa locului.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din Romania S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau accesând pagina de internet: www.cnadnr.ro.

Karina TINCUL

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei