„Am reușit să transformăm Măureniul într-o comună vie”! Primarul Brian Filimon, pregătit pentru un nou mandat

modelmic

Intrat în administrația locală și implicit în viața politică în urmă cu patru ani, atunci când a reușit să câștige Primăria Măureni, edilul Brian Filimon se pregătește acum pentru a intra în lupta pentru un nou mandat de primar. Impulsionat de dorința de a face o schimbare în comuna în care a crescut și unde ocupa postul de profesor de sport, Filimon susține că nu regretă decizia luată în urmă cu patru ani și se declară hotărât să continue munca începută pentru a da un nou suflu comunei Măureni.

Nu regret absolut nimic, cu toate că au fost multe lucruri imprevizibile pe care le-am întâlnit de-a lungul celor patru ani, multe lucruri delicate cu care nu mă întâlnisem înainte. Nu făcusem politică, nici administrație, am venit de la catedră, de pe terenul de sport din curtea școlii și chiar de pe terenul de fotbal, jucând fotbal și fiind sportiv până la un anumit nivel.

Nu regret deloc și sper să am resurse în continuare care să mă motiveze zi de zi, să mă motiveze cetățenii din comunitate, pentru a nu deveni la un moment dat un primar cu o echipă plafonată sau ca totul să devină o monotonie.

Vreau să fiu în continuare un primar plin de energie pentru comunitatea mea, să dau totul. Asta este o regulă de bază pentru mine și un principiu, ca seara când mă duc acasă și pun capul pe pernă, să îl pun cu conștiința împăcată că în ziua respectivă am dat totul pentru oamenii care ne-au acordat votul de încredere și nu numai, pentru oamenii pe care îi reprezentăm, eu, viceprimarul, echipa din Primărie și Consiliul Local”, a explicat edilul Filimon, în cadrul unei emisiuni live la Reper 24.

Proiectele derulate în perioada administrației Filimon în cei patru ani de mandat nu au fost puține, de la infrastructură și învățământ, la partea medicală și de transport în comun, dar edilul consideră că cea mai mare realizare din această perioadă o reprezintă faptul că a reușit să schimbe mentalitatea oamenilor din comunitate și să transforme Măureniul „într-o comună vie”: „Automat proiectele și schimbările vin la comun cu un suflu nou și cu o mentalitate diferită a cetățenilor, benefică pentru aceste proiecte. Am reușit să ajungem să avem o comună vie. Și sper să continuăm la fel, să avem o comunicare foarte bună cu oamenii. Sunt și critici, ca peste tot, indiferent de câte proiecte și realizări ai avea, sunt și oameni care încercă să găsească minusurile, dar eu încerc să transform acele critici sau chiar răutăți uneori care vin de la anumiți oameni, să le transform în ceva benefic pentru comunitate, să iau ce este bun din acel lucru”, a mai precizat Brian Filimon.

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei