„Am revenit la matcă!”. Medicul Jenar este noul membru al PSD Reșița

modelmic (1)

Medicul Gheorghe Jenar este noul membru al organizației PSD Reșița, revenind la partidul pe care l-a părăsit cu 3 ani în urmă când a aderat la Pro România.

Doctorul Jenar a făcut parte din prezidiul primei conferințe organizate sub conducerea noului președinte al filialei social-democrate locale, senatorul Ionuț Chisăliță, alături de care s-au aflat vicepreședinții PSD Reșița: Oana Filipescu, Manuela Terciu, Flavius Lupșe, Mirel Sabo și Mihai Boru.

Proaspătul membru al PSD Reșița a vorbit despre motivul pentru care a părăsit Pro România și despre revenirea în rândul social-democraților: „Am plecat de la Pro România din aceleași nemulțumiri pentru care după ce s-a înființat Pro România am plecat de la PSD, aceleași nemulțumiri s-au regăsit și la mine ca și nemulțumirile care s-au regăsit la membrii care au fondat acest partid. Vorbim de acei dinozauri care nu s-au mai conformat legilor și cutumei PSD. Toată lumea mă va întreba de ce am ales social-democrația, pentru că sunt medic și medicii au o profesiune liberală, majoritatea, deși aici în Caraș și Reșița, medicii figurează, cred, mai mult la PSD. 

Am ales și pentru că vreau să fiu alături de oameni, care este și doctrina social-democrației, nu vreau să mă îndepărtez de ei, vreau să fiu în mijlocul lor, exact cum am spus când am candidat la primărie. Atunci am spus că voi fi un primar, pe vremea aceea, pentru oamenii din Reșița, nu-i voi neglija. Pentru cei din Primărie același lucru am zis, dar ei au înțeles cu totul altceva și ca dovadă, dacă vă uitați pe platforma-program pe care am avut-o atunci, se regăsește întru totul în ceea ce a făcut domnul primar Nelu Popa, majoritatea!”.

Senatorul Ionuț Chisăliță a precizat că alături de noua sa echipă a pornit la drum în dorința de a demonstra oamenilor că sunt cea mai bună variantă pentru actuala administrație locală.

Doctorul Gelu Jenar, unul din prietenii mei, pe care îl am de foarte mult timp, un om extrem de apreciat în rândul reșițenilor și împreună cu care am plecat ca echipă în primul meu mandat de președinte al PSD Reșița, atunci când el a acceptat să vină alături de mine, când am candidat la președinția organizației și când am și câștigat. La momentul respectiv a devenit președintele PSD Reșița, în 2007, iar el a fost propunerea noastră de vicepreședinte al PSD Caraș-Severin. A urmat apoi o perioadă în care drumurile noastre s-au despărțit, însă astăzi pot să spun că mă bucur foarte mult că a revenit în rândul social-democraților reșițeni și că este un om de valoare, care va reuși să aducă plus -valoare nu numai organizației Reșița, ci și temelor pe care noi vrem să le propunem reșițenilor”, a declarat senatorul Chisăliță.

Prin revenirea doctorului Jenar în organizație, președintele PSD Reșița menționează că a atins unul din obiectivele pe care și le-a propus atunci când a candidat pentru președinția organizației, acela de a deschide ușile partidului pentru toți cei care cred în noua echipă de conducere și care vor și au ceva de spus atât în politică, cât și în administrație.

Este un om care are nu doar valoare profesională, ci și valoare politică pentru că la ultimele alegeri din 2016 el a luat un număr de peste 2.000 de voturi, practic a arătat prin asta aprecierea pe care o au reșițenii față de el”, a precizat președintele PSD Reșița, Ionuț Chisăliță.

 

Elena FRANȚ

Stiri similare

1 Comentariu

  1. zero

    „dacă vă uitați pe platforma-program pe care am avut-o atunci, se regăsește întru totul în ceea ce a făcut domnul primar Nelu Popa, majoritatea!”.

    Adică, se referă domnul doctor la dărâmarea garajelor oamenilor şi jefuirea acestora cu taxe locale majorate cu 50% (pentru majoritatea) sau vizează tot deschiderea unui birou de primar la morgă, cu platani pe macaroane?
    Exclud sarmalele oferite de firma concurentă (no name), ca bonus la serviciile funerare.

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei