Revine spectacolul pe semicercul din Polivalentă? Handbalistul Mișa Rohozneanu se reîntoarce la Reșița!

modelmic

Triplul câștigător al Cupei Challenge și al Cupei României la handbal cu UCM Reșița, coordonatorul de joc Mihai Rohozneanu revine la Reșița, orașul căruia i-a dedicat 14 ani de activitate handbalistică. Alături de fostul său coleg și prieten, Ilie Vaidasigan, care va conduce de pe margine echipa divizionară CSM Reșița și de coechipierii Cristian Ionescu, Marius Grozăvescu, Alex Vulpe și Sebastian Pârvan, Mișa va încerca să fie din nou o soluție pentru o echipă în construcție, așa cum este acum formația care joacă în Polivalenta din Reșița. Jucător cu o inteligență sclipitoare în fața semicercului, cu acțiuni individuale greu de „citit“ de către adversari, suceveanul Mihai Rohozneanu a ales să își încheie cariera în orașul în care a trăit cele mai mari satisfacții profesionale.

Cea mai recentă formație la care a evoluat fostul internațional Mihai Rohozneanu a fost HC Dobrogea Sud Constanța, echipă cu pretenții în cupele europene, care s-a bătut la tillu în sezoanele precedente.

Conform președintelui secției de handbal CSM Reșița, Cristian Pătru, se poartă discuții și cu alți tineri jucători care vor întări efectivul formației bugetate de Primăria și Consiliul Local Reșița. Nu există un obiectiv fixat în acest moment, în ceea privește promovarea în Liga Națională, dar cu siguranță echipa se va bate la vârful clasamentului în Divizie.

Sergiu TABAN

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei