UPDATE: Revoluție în PSD Caraș-Severin! Vicele Flavius Nedelcea, dar și mai mulți primari și consilieri județeni, rămași fără sprijin politic!

 

modelmic

Ședință CEx fierbinte astăzi la organizația județeană a PSD Caraș-Severin. Și nu din cauza temperaturilor de afară, ci a deciziilor luate de politicienii social-democrați cărășeni.

În cadrul Comitetului executiv al PSD Caraș-Severin au fost luate câteva decizii radicale. Este vorba de retragerea sprijinului politic pentru doi dintre primarii social-democrați, Nicolae Beg de la Marga și Vichentie Suru, primarul comunei Bucoșnița.

De asemenea, se pare că PSD renunță „la serviciile” a doi consilieri județeni, Gabriel Dinu și Lenuța Ciurel, tot prin retragerea sprijinului politic.

Dar nu aceasta a fost cea mai mare surpriză a zilei la PSD Caraș-Severin. Momentul bombă l-au constituit discuțiile legate de schimbarea din funcție a vicepreședintelui  Consiliului Județean,  Flavius Nedelcea, care a părăsit extrem de nervos sediul organizației județene. Social-democrații au decis să nu îl mai susțină pe Nedelcea pentru funcția de vicepreședinte al CJ, propunerea pentru înlocuirea acestuia fiind inginerul silvic Petre Pârvulescu, și el consilier județean și președinte al organizaţiei PSD Mehadia.

Ședința a fost una furtunoasă pe întregul parcurs al acesteia, lucru deloc surprinzător având în vedere deciziile luate.

Contestatari ai măsurilor adoptate astăzi au fost primarul comunei Târnova, Petru Fara și consilierul județean Ioan Crina.

a88df339-5626-4935-b7a4-f019a8ffd0d5

 

UPDATE: Președintele PSD Caraș-Severin explică motivele care au stat în spatele deciziilor luate astăzi!

modelmic

Președintele PSD Caraș-Severin, Luminița Jivan, susține că deciziile luate în cadrul ședinței Comitetului Executiv Județean au fost necesare.

A fost propusă și votată retragerea sprijinului politic din poziția de consilieri județeni a domnilor Gabriel Dinu și Lenuța Ciurel. Motivul acestei decizii a fost faptul că cei doi consilieri județeni au adus prejudicii grave imaginii partidului având în vedere că au atacat în mediul online și în presă, președintele partidului și candidatul nostru la președinția țări

Iar pentru optimizarea echipei de la CJ am propus retragerea sprijinului politic din funcția de vicepreședinte a domnului Flavius Nedelcea. Acesta va rămâne în continuare consilier județean din partea PSD CS. Iar ca o nouă propunere pentru funcția de vicepreședinte aferentă Partidului Social Democrat a fost votat dl Pârvulescu”.

Președintele PSD Caraș-Severin adaugă că tot în ședința de astăzi a fost dat startul campaniei de adunat semnături pentru candidatul PSD la președinția României, Viorica Dăncilă.

 

Citește și Primarul orașului Oțelu Roșu, Luca Mălăiescu, noul președinte executiv al PSD Caraș-Severin

 

Karina TINCUL

Stiri similare

4 Comentarii

 1. dan

  Nedelcea trebuia sa plece de cand a fost numit.Pe langa faptul ca era arogant si ca el nu era nimeni,era si un habarnist si un aburitor.Oricum judetul nu-si revine ca sunt multi ,,NEDELCEA” care trebuiau sa plece de cand au fost numiti. Un lucru bun facut de PSD dar tarziu

  Raspunde
  1. ken88

   Ca foarte bine spui ! Ar fi bine sa plece si mascaricii tip nedelcea si de prin pnl ! Strica orasu nemancatii astia,pe langa ca astia nici nu au habar ce sunt cu ei pe planeta asta,isi mai folosesc si marele titlu de consilier sa corupa șăfi de institutii si sa infunde si mai tare satul acesta,pardon,orasul acesta. De 30 de ani e un rahat de oras si nu vad sa se schimbe ceva,bani spalati pe nimicuri precum borduri, drumulete care duc nicaieri si nu sunt accesate de absolut nimeni,studii de fezabilitate ! un circ condus de clowni la ora actuala,tot ce fac e sa se impunga in fund politic si sa spele bani

 2. zero

  “Motivul acestei decizii a fost faptul că cei doi consilieri județeni au adus prejudicii grave imaginii partidului având în vedere că au atacat în mediul online și în presă, președintele partidului și candidatul nostru la președinția țări”

  Neclar motivul.
  Aceştia l-ar fi atacat pe ex-preşedintele Liviu Dragnea sau pe Viorica Dăncilă? Sau doar aceştia? Dubios.
  Poate că domnul consilier judeţean Ioan Crina şi primarul comunei Târnova au mare dreptate când au contestat măsurile luate: orice “împărăţie” dezbinată (artificial şi pripit) împotriva ei înşişi nu (prea) are cum să dăinuiască.

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei