Rezultat zdrobitor! Klaus Iohannis obține peste 78% din voturi la Timișoara!

robu

Victorie pentru Klaus Iohannis după turul 2 al alegerilor prezidențiale și în județul Timiș. Președintele care a mai câștigat un mandat la Cotroceni a obținut în Timiș un scor final de 76.33%, în timp ce contracandidata sa, Viorica Dăncilă, 23.67%.

În capitala Banatului, Timișoara, PNL a atins un prag de aproape 80% din sufragii, Iohannis reușind un scor de 78.30% din voturi, iar Viorica Dăncilă a depășit cu puțin 20 de procente, mai exact 21.70% dintre timișoreni și-au exprimat opțiunea pentru candidatul PSD în turul 2 al alegerilor prezidențiale.

Mulțumesc din suflet, stimați timișoreni, votanți Klaus Iohannis! Respect, stimați timișoreni nevotanți Klaus Iohannis! Este dreptul dv democratic la propria opțiune!”, a declarat primarul Timișoarei, Nicolae Robu, după aflarea primelor rezultate parțiale.

În județul Timiș s-au prezentat la vot 344.428 de alegători, până la închiderea urnelor, adică un procent de 55,11%, Timișul fiind al șaselea județ din țară ca prezență la vot. Din numărul prezenței la vot la nivelul județului, 164.486 dintre votanți s-au prezentat la urne în Timișoara.

foto: facebook

Elena FRANȚ

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei