Rock-ul pune stăpânire pe municipiul Caransebeș! Întrețin atmosfera trupe din România, Polonia și Argentina!

modelmic

Municipiul Caransebeș va găzdui săptămâna aceasta o nouă ediție a festivalului în aer liber Gugulan Rock.

Ajuns anul acesta la cea de-a V-a ediție, Gugulan Rock se va desfășura în zilele de 17 și 18 august în zona Valea Cenchi, chiar la intrarea în Caransebeş dinspre Reşiţa. Ca de obicei, cei care vin de departe pot campa chiar în zonă, atât parcarea cât și campingul fiind gratuite.

Festivalul, singurul de acest gen din Banatul Montan, va reuni mai multe trupe de muzică rock românești dar şi de peste hotare. Mai exact, vineri se vor prezenta în fața publicului trupele Survolaj (România), An Theos (România), Grimegod (România), Outstorm (România), iar seara de sâmbătă este rezervată celor de la Skiltron (Argentina), Masterpiece (România), Lux Perpetua (Polonia) și Bleed Your Eyes (România).

Organizatorii festivalului sunt: Asociația Gugulan Rock, Primăria Caransebeș și Casa Municipală de Cultură George Suru Caransebeș.

Ca o premieră, în acest an, cei de la Asociația Gugulan Rock și-au dat mâna cu clubul local de ciclism Hoby Bike, iar  în ziua de 18 august va fi organizată o cursă pe biciclete pe traseul Caransebeş – Lindenfeld – Gugulan Rock. Startul se va da la ora 11:00, de la ceasul din centrul civic al Caransebeșului. Toți cei care vor rezista pe biciclete pe tot parcursul traseului, vor avea acces gratuit la festival sâmbătă seara.

Ținutul gugulanilor a fost și va rămâne întotdeauna casa noastră. Fie că locuim aici sau suntem departe de locul nostru, ne vom reîntoarce cu bucurie în suflet de fiecare dată când avem ocazia. Gugulan Rock Open Air Festival va așteaptă «acasă» pe toți cei care înțelegeți despre ce e vorba în cadrul evenimentului nostru. Rock on!”, este mesajul transmis de organizatori.

 

36653616_995663907282840_1767310159618506752_n

Karina TINCUL

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei