Roco Sandu, antrenor CSM Reșița: „Nu subestimăm niciun adversar.“

cms

Echipa de liga III, CSM Reșița se pregătește pentru primul joc în fața propriului public în actuala stagiune din seria a IV-a, după succesul categoric din etapa trecută de la Timișoara, unde rosso-neri au îngenuncheat Nova Mama Mia Becicherecul Mic cu scorul de 1-8 (0-4).

Sâmbătă de la ora 17:00, pe stadionul Mircea Chivu din Valea Domanului, CSM Reșița va întâlni echipa Centrului de Pregătire din Timișoara, meci pe care, după cum declarau antrenorii Roco Sandu și Luci Dobre, fotbaliștii care joacă sub culorile Reșiței îl vor ataca la victorie.

„Forma sportivă a echipei este bună, nu avem accidentați, un singur cartonaș galben în partida cu Becicherecul Mic, așadar, vom aborda meciurile care urmează cu seriozitate și pentru a le câștiga. Singurul adversar care ne poate încurca suntem doar noi“, a ținut să precizeze antrenorul principal Roco Sandu, înaintea unei săptămâni de foc, în care CSM-ul va întâlni, sâmbătăt CNP Timișoara, marți echipa Cetate Deva în Cupa României iar vinerea viitoare își va testa potențialul în fața CSM-ului din Lugoj.

Antrenorul secund, Lucian Dobre, a precizat că se încearcă crearea unei relații cât mai strânse între bancă și jucătorii din teren, iar primul 11 poate fi diferit de la meci la meci, în funcție de forma sportivă pe care o arată jucătorii înainte de ora meciului. „Sunt adeptul fotbalului spectacol. Forța noastră ofensivă va fi demosntrată și în meciul cu CNP Timișoara. Pentru noi fiecare meci reprezintă o finală și abordăm fiecare întâlnire cu gândul la victorie“, avertizează Dobre.

Despre meciul de Cupa României, cei doi tehnicieni asigură publicul reșițean în legătură cu dorința echipei de a accede în faza următoare a competiției după jocul cu Cetate Deva, cu speranța de a întâlni la Reșița o echipă de Liga I. „Meciul de cupă ne poate aduce în situația de a juca cu o echipă de Liga I. Să vedem atunci ce reacție va avea publicul reșițean dacă la Reșița va sosi FCSB sau Dinamo?“, se întreabă Roco Sandu, visând cu ochii larg deschiși.  La conferința de presă din avanpremiera meciului cu CNP Timișoara a luat parte și Cristian Zimmermann, goalkeeper-ul rosso-ner asigurându-i pe iubitorii fotbalului din Reșița de atmosfera propice performanței din vestiar și de încrederea pe care colegii săi o au în mult dorita promovare în liga secundă.

CSM Reșița va juca în Cupa României în compania formnației Cetate Deva, marți, 12 septembrie, de la ora 16:30, în deplasare.

Sergiu TABAN

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei