Rohozneanu și Vaidasigan pregătesc CSM Reșița pentru Liga Națională!

CSM Resita handbal

Echipa divizionară de handbal CSM Reșița s-a reunit astăzi la baza sportivă a clubului din Valea Domanului, unde sub comanda cunoscuților Ilie Vaidasigan – din postura de antrenor jucător și a lui Mihai Rohozneanu – coordonatorul grupelor de juniori de la CSM s-a făcut primul antrenament pe terenul sintetic.

Ilie Vaidasigan a dialogat cu presa și a mărturisit că obiectivul echipei de seniori pentru acest sezon este promovarea în Liga Națională. Totodată, Vaidasigan afirmă că la nevoie va intra și în teren alături de vechii săi coechipieri Rohozneanu, Grozăvescu, Pârvan sau Vulpe. Este așteptată, în următoarele două zile și sosirea jucătorului Starchenko din Ucraina, care a anunțat clubul cu privire la această întârziere.

Antrenorul Ilie Vaidasigan a mai adăugat:

La rândul său, președintele secției de handbal de la CSM Reșița, Cristian Pătru afirmă că își dorește în teren o echipă care să facă diferența prin atitudine, angajament și un joc în viteză. Tocmai de aceea, cei care se ocupă de destinele acestei echipe vor pune un accent deosebit pe pregătirea fizică.  „Am ales o strategie foarte simplă, jucători tineri împreună cu jucători experimentați, pentru a ataca promovarea, în care eu cred! Am o mare încredere că împreună cu Mișa și Ilie vom reuși în misiunea noastră. Le transmit reșițenilor să vină cât mai aproape de noi și să creadă în obiectivul nostru, acela de a promova“, a ținut să afirme Pătru.

Cristian Pătru, președintele secției de handbal al clubului CSM Reșița, a declarat astăzi la reunirea lotului de seniori:

Noutățile din curtea handbalului reșițean!

În vederea unei evoluții mai mult decât pozitive în noul sezon competițional, CSM Reșița a semnat pentru o perioadă de doi ani cu portarul Paul Simulescu, în vârstă de 23 de ani, sosit de la Tg. Jiu, cu ucraineanul Oleksander Starchenko, tot pe doi ani, un fost jucător al Reșiței, revenit după o perioadă de Ligă Națională la Dunărea Călărași. De asemenea, clubul CSM Reșița a încheiat o înțelegere  pe o perioadă de trei ani cu interul și extrema stânga Roberto Țiu, 20 de ani, de la Centrul de Excelență Sighișoara și cu reșițeanul Eduard  Belchite – 20 de ani, sosit de la CSM București.  Alexandru Vulpe, Raul Heimbach, Răzvan Daia și juniorii 1 rămân alături de formația reșițeană și pentru următoarele sezoane competiționale.

Echipa se va pregăti în această săptămână pe terenul sintetic din Valea Domanului, urmând ca de săptămâna viitoare handbaliștii să revină în sala Polivalentă din Reșița.

Sergiu TABAN

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei