Românii se pregătesc de o nouă minivacanță! Vom avea 4 zile libere de 1 mai!

modelmic

Românii se pregătesc de o nouă minivacanță. Guvernul va da liber pe 30 aprilie pentru ca bugetarii și elevii să stea 4 zile în vacanța de 1 mai. Astfel, la trei săptămâni de la vacanța de Paște, care a fost tot de 4 zile, pe bugetari și elevi îi așteaptă o altă minivacanță.

Pentru ziua stabilită ca zi liberă potrivit alin. (1), instituţiile publice îşi vor desfăşura activitatea în regim de program normal în ziua de 5 mai 2018 sau vor prelungi corespunzător timpul de lucru, până la data de 11 mai 2018, potrivit planificărilor stabilite”, se arată în Hotărârea de Guvern.

Dispoziţiile nu se aplică magistraţilor şi celorlalte categorii de personal din cadrul instanţelor judecătoreşti implicate în soluţionarea proceselor cu termen în data de 30 aprilie 2018 şi nici participanţilor în aceste procese.

Următoarea zi liberă va fi pe 28 mai, când se sărbătoresc Rusaliile. Românii vor avea o altă minivacanţă de 1 iunie, zi liberă, de asemena, care cade într-o zi de vineri.

foto: bihon.ro

Karina TINCUL

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei