Romeo Dunca demontează acuzele inerente unei campanii electorale agresive

a

Așa cum era de așteptat, pe paginile de socializare apar scheletele din dulapurile politicienilor, acuze indispensabile unei campanii electorale mioritice. Unele reale, altele imaginare sau vârâte cu de-a sila acolo, doar, doar, mai scade contracandidatul cu un punct sau două în sondaje. La fel ca celelalte campanii electorale desfășurate în ultimii 30 de ani, nici aceasta nu se dezminte. În loc să se desfășoare pe proiecte, pe programe, pe lucruri ce trebuie făcute, totul se rezumă la acuze mai mult sau mai puțin reale,dar care obligă la riposte ferme și disculpări.

Așa este și cazul candidatului liberal la șefia Consiliului Județean Caraș Severin, acuzat de afaceri ilegale. Răspunsul acestuia este ferm, nervos și hotărât:

O anchetă interesantă ce arată fidel situația și miza următoarelor alegeri. Cu o mică excepție. Se vorbește de afaceri ilicite pe care le-as fi avut . Total neadevărat. Nu fac afaceri ci doar muncesc de 26 de ani alături de o echipă de 700 de oameni.
În cursul anului trecut firma în care sunt acționar a vândut cu 21milioane de euro, un parc logistic construit cu credit luat în 2006 de la Unicredit Bank . După ce am plătit toate dobânzile și am returnat integral și în avans datoria în cursul multor ani de muncă, am rămas cu o sumă importantă pe care după ridicarea de dividende și plata impozitelor aferente am investit-o până la ultimul cent la Muntele Mic.
Numai impozitul pe profit aferent tranzacției cu parcul logistic vândut a fost de 2 800 000 euro și a fost vărsat integral la buget în ziua scadentă. Afaceri ilicite fac alții ! Ei nu pot justifica proveniența banilor și primesc împrumuturi de pe la mătuși ce trăiesc în realitate din pensii mizere. Invit pe toți care au informații despre afaceri ilicite pe care le-aș fi făcut să le prezinte . Sau să se ducă la dracu toți cei ce nasc zvonuri nefondate din invidie sau lipsă de subiecte serioase“.

O mănușă aruncată adversarilor politic, o invitație la luptă electorală ce va fi tranșată de alegători în 27 septembrie.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

6 Comentarii

 1. imoGen

  Când îți faci vilă fără autorizație, într-o zonă protejată de lege (Sit Natura 2000), mai ai și nesimțirea să apari prin presă și să arăți cu degetul înspre alții !
  Ăsta e Dunca, cel care pozează în “salvatorul județului”!

  Raspunde
 2. Nemuritor

  Ba esti nebun ?,…..Ba esti prost ?, asta are tupeu frate de manivela adevarata,…Cum sa-l pui pe asta sa conduca CJ….?
  *****
  ,,să se ducă la dracu toți cei ce nasc zvonuri nefondate din invidie sau lipsă de subiecte serioase“.
  ****
  Ba, da nu te duci tu prietene de unde ai venit si sa ne lasi in pace….?
  Asta nu-i bun nici de portar la CJ, la ce vocabular foloseste….
  Eu te votez frate, ca ai tupeu,..o sa pun doua stampile….Huuuo ….Huuuo…!

  Raspunde
 3. tempor1k

  Cand pe hornul prefecturii iesea fum dens alb – cenusiu toxic se spunea habemus Popa. Numai ca fumul se ingrosa mai ca gluma, devenea ceva periculos si sa apelat la timisoreni sa mai albeasca fumul pentru a se putea spune habemus Dunca, ca doar era ziua depunerii candidaturilor.
  Se zvoneste pe la colturi ca in ziua aceea a fost si in vizita de lucru si Vela.

  Raspunde
 4. Johann Nicolescu

  Nelu Taitelu, la chef la Ponton care ne arata degetu mijlociu, Dunca care ne trimite la dracu si nevasta-sa care danseaza lasciv la cumparaturi in supermarket si Marcel Vela care nu poate justifica averea mamei lui, toti o apa si un pamant, toti in gasca PNL-pdl. Banatenii din Caras-Severin nu pot accepta asa umanoizi sa mai conduca nici Resita, nici Caras-Severinul si nici sa fie la conducerea Romaniei.

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei