Romeo Dunca – masă rotundă pe tema gunoaielor cu primarii din județ, chiar la deponeu

 a
Încă de la sfârșitul săptămânii trecute președintele ales al Consiliului Județean Caraș-Severin Romeo Dunca a lansat o invitație tuturor primarilor din județ, pentru o întâlnire la deponeul de le Lupac. Ieri, acesta a revenit cu precizări despre felul în care va decurge întâlnirea de astăzi:
„Programul întâlnirii de marți va fi următorul. La 10 20 ne vedem cu toții în centru în fata intrării principale a primăriei, de unde, îmbarcați în 2 autobuze puse la dispoziție de dl Popa, vom merge la deponeul Lupac.Acolo vom înțelege cu toții procedura de lucru a operatorului și problemele care apar dacă deșeurile nu sosesc în mod corespunzător.
Ne-colectarea selectivă e principala cauză a blocajului iar acest mecanism trebuie înțeles foarte bine de fiecare primar. În incinta deponeului, cu bunăvoința operatorului, ne vom adăposti într-o hală și vom avea o serie de discuții după care ne întoarcem în Reșița în sala mare a Consiliului Județean. Lista celor ce vor continua discuțiile  va fi stabilită la fața locului înainte de plecarea către Reșita în funcție de problemele fiecăruia“.
Deponeul de la Lupac, recent dat în folosință pentru locuitorii județului Caraș-Severin, are nevoie pentru a funcționa în condiții optime, de o preselecție. Aceasta se poate face de către fiecare cetățean, care contribuie astfel la o scădere a costului pentru fiecare tonă de gunoi menajer transportat la deponeu, dar și de către operatorii de salubritate.
Dan AGACHE
Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei