Rosso-nerii își iau adio de la Gigi Rouă!

modelmic

Maseurul Gigi Rouă, cu o vechime de peste 4 decenii la clubul din Valea Domanului, a trecut ieri la cele veșnice. Deși a luptat în ultimii ani de viață cu boala, lui Gigi Rouă i s-a fluierat din cer finalul partidei de aici, de pe pământ. 

În vârstă de 69 de ani, și o viață dedicată fotbalului, Gigi Rouă sau nea Gigi, așa cum îi spuneau toți cei care au trecut prin mâinile acestui om minunat, se află astăzi depus la capela cimitirului nr. 7 din Reșița, iar mâine în jurul orei 09:30, va fi adus pe stadionul Mircea Chivu din Valea Domanului, unde rosso-nerii își pot lua rămas bun de la legendarul maseur.

Înmormântarea va avea loc mâine, 13 aprilie, în jurul orei 13:00, în satul natal al lui Gigi Rouă, la Vrăniuț.

Clubul CSM Reșița pune la dispoziția celor care doresc să îl conducă pe ultimul drum, un autocar cu 50 de locuri. Plecarea este de la stadion, în jurul orei 10:00.

Sergiu TABAN

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei