Rotary Reșița, din nou în sprijinul bolnavilor de cancer! „Dăruim speranță de la an la an cu cântecul și jocul nostru bănățean”!

modelmic

Clubul Rotary Reșița continuă tradiția organizării de concerte caritabile în beneficiul bolnavilor de cancer. Dacă anul trecut, rotarienii reșițeni au strâns bani pentru finanțarea lucrărilor de la Clinica Nera, pentru 2017 aceștia și-au propus să reabiliteze secțiile de hematologie și oncologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Reșița. 

Și de această dată, va fi organizat un concert folcloric caritabil în cadrul căruia vor putea fi admirate nume cunoscute ale muzicii populare din Banat. Totul sub genericul „Dăruim speranță de la an la an cu cântecul și jocul nostru bănățean”.

Se vor prezenta în fața publicului: Ramona Vița, Nicu Novac, Carmen Popovici Dumbravă, Camelia Ciocu, Dumitru Teleagă, Maria Coman, ansamblul Semenicul din Reșița, coregrafia Nistor Ghimboașă, ansamblul Bârzava din Reșița, coregrafia Maria Aghescu și orchestra Virtuozii Semenicului, sub conducerea muzicală a lui Petrică Vița. Prezentatorii spectacolului vor fi Felicia Stoian și Dan Liuț.

„În România, zilnic, 57 de oameni află că au cancer. Această boală nimicitoare tot mai prezentă, din păcate, în jurul nostru, lovește năprasnic. Avem aproape de noi oameni aflați în cruntă suferință, cunoștințe, prieteni, rude. Haideți să ne dăm mâinile într-un gest de SOLIDARITATE cu cei care zilnic luptă pentru secunde de viață. Putem ajuta la reabilitarea secțiilor de hematologie și oncologie ale Spitalului Județean de Urgență Reșița. Donând, dăruim SPERANȚĂ, demnitate, mângâiere. Pentru că fiecare VIAȚĂ contează”, transmit organizatorii.

Spectacolul caritabil se va desfășura marți, 9 mai, de la ora 18:00, la sala Dacia din Reșița. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Primăria Reșița și Consiliul Județean Caraș-Severin.

Karina TINCUL

Stiri similare

1 Comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei