Rusalin Căldăraș luptă la el acasă pentru centura europeană! Vezi cine intră în ring la Gala Fighter League WKA din Reșița

modelmic+editorial

Finalul lunii aduce la Reșița unul dintre cele mai renumite evenimente sportive – Gala Internațională de Kickboxing – eveniment ce va reuni sportivi reșițeni de elită, dar și campioni naționali și internaționali.

Gala Internațională de Kickboxing se va desfășura la pe 27 ianuarie începând cu ora 19:00 și va cuprinde 10 meciuri, dintre care 6 internaționale și 4 naționale.

Cântarul sportivilor care vor urca în ring va avea loc pe 26 ianuarie, evenimentul cuprinzând și 3 meciuri de categoria grea. La categoria 100 kg va urca în ring și reșițeanul Rusalin Căldăraș care va lupta cu italianul Giorgio Schiavina.

Vor mai lupta, din partea României, Adrian Maxim (65 kg), Haris Ferizovic (70 kg) sau Sebastian Ciobanu (90 kg). Invitatul special al galei va fi Cătălin Moroșanu, după cum anunță Doru Coșei, promoterul galei.

Gala Fighters League de la Reșița este organizată de WKA și Ary-A Unifight Reșița, cu sprijinul Primăriei Reșița și al Consiliului Județean Caraș-Severin.

Intrarea va fi liberă pentru toți cei care iubesc kickboxing-ul.

Diana RADU

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei