S-a deschis! Jocurile viitorului la Reșița, prin Mini Games Rareș!

modelmic

Și-a deschis porțile la Reșița, locul de joacă pentru copiii amatori de gaming, Rareș Mini Games. Pe str. I.L. Caragiale, în imediata apropiere a sediului Digi, o neașteptată surpriză a fost dezvăluită de către tânăra antreprenoare Andreea care cu un optimism debordant și multă determinare a reușit să dea în folosință un spațiu generos cu jocuri dedicate atât începătorilor, cât și celor experimentați.

Jocurile  sunt pentru copiii cu vârste cuprinse între 7 și 16 ani fiind destinate atât pentru gamerii începători cât și pentru cei cu experiență.

Mini Games Rareș dispune de 30 locuri de joacă într-un ambient plăcut, de luni până vineri, între orele 10:00 – 21:00, iar sâmbătă și duminică de la 12:00 – 16:00, iar beneficiarii acestor noi achiziții pot fi copii între 7 și 16 ani sau chiar și mai mici, în funcție de îndeletniciri.

Jocurile, de toate categoriile, de ultimă generație ca Play Station, Karaoke și altele sunt udate din plin cu băuturi răcoritoare, cafea espresso, ceaiuri pe care  părinții micuților le pot servi în timpul în care cei mici sunt agrenați în acțiunile virtuale.

Deci de azi, Mini Games Rareș, vă dorește distracție maximă și evenimente cât mai reușite!

Să nu uităm că rezervările se fac la telefon 0773 827 054 sau la sediul Mini Games Rareș.

Sunteți așteptați cu drag să vă bucurați de atmosfera Mini Games Rareș!

REPER 24

 

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei