S-au scumpit parcările; reșițenii dau mai mulți bani pe tichete în acest an! Cu abonamentele e ceva mai bine

modelmic+editorial

Vești nu tocmai îmbucurătoare pentru reșițeni, și asta pentru că începând cu acest an tichetele de parcare sunt mai scumpe.

Mai exact, dacă în 2017 un tichet de parcare pentru jumătate de oră în zonele de taxare de pe fond roșu costa 0,80 lei, începând cu această lună tariful va crește la 1 leu. Aceeași situație se regăsește și în ceea ce privește tichetele pentru parcările de pe fond albastru, prețul acestora crescând de la 1,50 lei la 2 lei pe o oră de staționare.

Pe fond verde, reșițenii vor fi nevoiți să scoată din buzunar începând cu acest an cu un leu mai mult față de anul trecut, tariful pentru o zi crescând de la 7 la 8 lei.

Și abonamentul pentru riverani s-a mărit de la 85 lei pe an, cât era în 2017, la 100 de lei pe an.

Din fericire, în ceea ce privește abonamentele generale și cele la purtător, lucrurile stau puțin mai bine față de anul trecut. Mai exact, chiar dacă prețul unui abonament general pe an a crescut de la 397 de lei la 420 lei, aceeași varianta de abonament, dar pe 6 luni, a scăzut de la 270 lei la 250 lei.

DSC_0003

Diana RADU

Stiri similare

3 Comentarii

 1. Sabo Mirel

  Știrea nu este corectă! Am votat împotriva acestui proiect împreună cu colegii mei din PSD. Prețurile au rămas neschimbate. Această firmă nu a redus prețurile la tichete atunci când TVA a scăzut de la 24 la 20% și nici atunci când TVA a scăzut de la 20 la 19%. Nu exista motivație pentru creșterea prețurilor.

  Raspunde
  1. zero

   Tot respectul pentru atitudinea dvs. domnule Mirel! Doar că aveţi convingerea (eronată) că primarul taiţeilor ar face exact ce deliberaţi (votaţi) dvs. şi că nu vă “duce cu preşul”.
   Cele mai multe proiecte (mânării) de hotărâri vi le aduce el. Dvs. le aprobaţi.
   Dacă nu le aprobaţi vine cu “replay” în şedinţe convocate “de îndată”.
   De îndată ca să nu aveţi timp să studiaţi documentaţiile (dacă vi le oferă).
   Asta se numeşte manipulare la… iuţeală de mână cu nebăgare de seamă.
   În realitate vă prezintă dvs. şi Consiliului Local date eronate (falsificate) de cele mai multe ori, fie personal (cu tupeu), fie prin angajaţii primăriei (şefii de servicii).
   Aceştia (şefii de servicii) nu vor îndrăzni să “cânte” altfel decât (fals) cum le dictează primarul pentru că îi poate aştepta o nouă organigramă… aprobată de dvs.
   Aşa a scumpit şi taxele de parcare (inclusiv “parcarea” în cimitir).
   Nimic nou la tăiţelu’. Doar jefuieşte sistematic cetăţenii, sub diverse forme şi pretexte.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei