S-a crezut vedetă într-un film de acțiune! Un cărășean a încercat să fugă de polițiștii care l-au oprit în trafic

modelmic

Un bărbat de 39 de ani din Zăvoi s-a crezut probabil vedetă într-un film de acțiune și, după ce s-a urcat la volan fără a avea permis de conducere, a încercat să evite controlul polițiștilor și să se facă nevăzut.

Polițiști din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Oțelu Roșu, aflați ieri în timpul serviciului pe DJ 683, au efectuat semnalul regulamentar de oprire a șoferului unui autoturism, care circula în direcția Măru către Zăvoi. Conducătorul auto a refuzat să se conformeze, continuându-și deplasarea.

Cu toate că aceștia i-au solicitat în mod regulamentar să oprească, conducătorul auto și-a continuat deplasarea pe DN 68, schimbând apoi direcția de mers către Măgura, cu scopul de a se sustrage controlului poliției.

Polițiștii au procedat la urmărirea autoturismului în cauză, solicitând sprijin din partea colegilor de la Poliția orașului Oțelu Roșu. După aproximativ 5 minute, pe raza localității Măgura, conducătorul auto a coborât din mașină și a încercat să fugă, moment în care a fost oprit de polițiști”, explică Alina Boeru, purtător de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Din verificări, s-a stabilit că șoferul în vârstă de 39 de ani din Zăvoi nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Acesta este cercetat acum pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

foto: protv.ro

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. zero

    „conducătorul auto a coborât din mașină și a încercat să fugă, moment în care a fost oprit de polițiști”, explică Alina Boeru, purtător de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

    Posibil ca omul să manifeste alergie la poliţişti, nu şi la ambrozie.
    Mai ales că Traian Igaş, fost ministru de Interne în guvernul Boc, a absolvit liceul la 24 de ani :)

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei