S-a luptat și a câștigat! Filimon a obținut finanțare pentru asfaltarea străzilor din Măureni și Șoșdea!

modelmic

 

Primarul comunei Măureni, Brian Filimon, a reușit să obțină finanțare pentru un proiect de amploare, în valoare de aproape 9 milioane de lei și care prevede asfaltarea a peste 8 kilometri de străzi, atât din Măureni cât și din satul aparținător Șoșdea. Investiția va fi realizată de Ministerul Dezvoltării Regionale, prin Compania Națională de Investiții.

Este foarte important acest proiect la care am ținut foarte mult și m-am luptat pentru el. Este aprobat, este deja semnat, iar săptămâna aceasta se va da drumul probabil și la licitație pe SEAP.

Va dura procedura de licitație, e un proiect mai mare, cu siguranță vor fi și contestați că asta este procedura, însă avem nădejdea că se va soluționa cât mai repede. Să dea Dumnezeu să avem și noroc, să dea Dumnezeu să vină un constructor așa cum ne dorim cu toții care face o execuție foarte bună, pentru că este un proiect foarte important și dacă realizăm acest lucru încet încet ajungem unde ne dorim. Cu siguranță noi grăbim și procedura la lucrarea de canalizare, pentru a nu mai reveni după asfaltare să spargem acele zone. Deocamdată stăm bine, suntem în grafic”, a explicat pentru Reper 24, primarul Brian Filimon.

Valoarea exactă a proiectului este de 8,8 milioane de lei și prevede pe lângă asfaltarea străzilor și realizarea de rigole și podețe.

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei