S-a stabilit line-up-ul Festivalului de Jazz de la Gărâna! Vezi ce artiști vor urca pe scena din Poiana Lupului!

modelmic

Mai puțin de o lună a mai rămas până la startul celui mai mare festival de jazz din România, ajuns anul acesta la cea de-a XIX-a ediție. Festivalul de la Gărâna va avea loc ca de obicei în Poiana Lupului, între 9 și 12 iulie. La eveniment sunt așteptați și în acest an, artiști de excepție din întreaga lume. 

Festivalul de jazz de la Gărâna, unul dintre cele mai importante evenimente de acest gen din  sud-estul Europei, va fi deschis de grupul Nighthawks, considerat unul dintre cele mai bune formații din Germania. Pe scena festivalului, la care participă anual mii de spectatori din întreaga lume, vor urca în cele patru zile ale festivalului nume grele al jazz-ului actual, printre care grupul cubanez Volcan, cu unul dintre cei mai buni 5 pianiști ai lumii, Gonzalo Rubacalba, sau marele basist francez, Reno Garcia Fons.

Iată programul complet al ediției din acest an a Festivalului de Jazz de la Gărâna:

Joi, 9 iulie

Enzo Favata Quartet

Nighthawks

Tigran Hamasyan Trio

Gonzalo Rubalcaba – Volcán Projekt

Vineri, 10 iulie

Arifa

Adam Bałdych & Paweł Kaczmarczyk

Ralph Towner & Wolfgang Muthspiel

Vlatko Stefanovski Trio

Sâmbătă, 11 iulie

Renaud Garcia-Fons

Sebastian Spanache Trio

Biréli Lagrène Gypsy Project

Stanley Clarke Quartet

Duminică, 12 iulie

Stucky / Doran / Studer / Tacuma – Hendrix Project

Snarky Puppy

Aceste concerte se vor desfășura pe scena principală din Poiana Lupului. După cum ne-au obișnuit organizatorii, în paralel vor avea loc spectacole și în alte locații, cum ar fi Biserica Veche din Văliug, unde sunt programate concerte susținute de: Cari Tibor Project, Nicolas Simion & Zoltan Lantos – Magic Drops și Sebastian Spanache & Teodor Pop.

Festivalul de la Gărâna este prins în circuitul european al marilor festivaluri, exact în acel week-end fiind programate cele mai mari festivaluri din lume: North See Jazz, Montreux, Festivalul de la Umbria, Peruggia, cel de la Istanbul și cel de la Copenhaga.

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei