S-a stins fulgerător din viață un dascăl de excepție al Reșiței, prof. Marius Șandru!

Prof Marius Sandru

Veștile de astăzi nu sunt doar cele legate de candidați, scoruri și promisiuni electorale, ci și despre dramele care se petrec în preajma noastră.

Într-o zi de duminică, 27 septembrie, profesorul Marius Șandru, cunoscut reșițenilor ca directorul Școlii Generale nr. 2, s-a prăbușit în timpul unei partide de tenis de câmp, suferind un stop cardio-respirator, cel mai probabil, după instalarea unui infarct miocardic. Cu doar câteva minute mai devreme, profesorul Șandru îi relatase prietenului său, omul de afaceri Costel Ciobanu, că resimte o durere în piept, dar nu crede că este ceva grav și va continua să încheie partida în care era angrenat.  Din păcate, respectatul dascăl nu a mai reușit să își finalizeze meciul și-l va continua, cel mai probabil, într-o lume mai bună.

Despre profesorul Marius Șandru, Costel Ciobanu ne-a mărturisit cu vădită emoție și tristețe în glas: „Nu îmi vine să cred că vorbesc la timpul trecut despre Marius Șandru! Nu doar că a fost un om deosebit și special pentru mine și întreaga mea familie, dar cred că în acest moment cuvintele pentru a-l putea descrie pe acest om sunt prea sărace!“ O serie de profesori deplâng moartea fulgerătoare a profesorului Șandru.

Profesor de matematică și director al Școlii Gimnaziale Numărul 2 din Reșița vreme de peste două decenii, Marius Șandru s-a remarcat de-a lungul timpului prin rezultatele excepționale ale unității de învățământ pe care a condus-o, grație unui profesionalism și devotament specific marilor dascăli ai școlii românești. Un om care, dincolo de știința matematicii, a predat și a lucrat la clasă cu sufletul…

Redacția Reper 24 transmite sincere condoleanțe familiei profesorului Marius Șandru.

Dumnezeu să-l odihnească!

 

 

Distribuie pe:

Stiri similare

3 Comentarii

  1. catalin otelariu

    Am pierdut azi un frumos model de profesor, parinte, sot si prieten de tenis. I-am admirat puterea si echilibrul, a fost un mare domn. Sincere condoleante familiei. Putere copiilor care acum si-au pierdut ambii parinti. Trista zi, foarte trista. Acum e alaturi de sotia sa, pe care a iubit-o enorm. Dumnezeu sa-i odihneasca.

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei