S-a votat remanierea guvernului! Olguța preia Ministerul Transporturilor iar Fifor e noul președinte al Consiliului Național PSD!

modelmic

 

Lia Olguța Vasilescu va părăsi Ministerul Muncii și Justiției Sociale și va conduce Ministerul Transporturilor, în locul lui Lucian Șova. În locul Liei Olguței Vasilescu, postul de ministru al Ministerului Muncii va fi ocupat de Marius Budăi. Guvernul Dăncilă 2 are ca noutăți în componență pe:

Gabriel Leș – la Ministerul Apărării, în locul lui Mihai Fifor, care a demisionat.

Niculae Bădălău – Ministerul Economiei, în locul lui Dănuț Andrușcă.

Alexandru Petrescu- la Ministerul Comunicațiilor, în locul lui Bogdan Cojocaru.

Daniel Breaz – la Ministerul Culturii, în locul lui George Ivașcu, un „actor grăbit“.

Bogdan Matei – la Ministerul Tineretului și Sportului, în locul Ioanei Bran.

Mihai Fifor e de astăzi Nr. 2 în PSD! Codrin Ștefănescu este noul secretar general al PSD!

Conform informațiilor provenite din cadrul CEx, Mihai Fifor, fostul ministru al Apărării, a fost numit președintele interimar al Consiliului Național al PSD, iar Codrin Ștefănescu a fost numit secretar general al PSD, în locul lui Marian Neacșu, exclus din partid.

Analistul politic Bogdan Chirieac a făcut un scurt comentariu pe marginea demisiei din funcția de ministru al apărării a lui Mihai Fifor.

„Da, după cum pleacă Mihai Fifor, s-a părea că Liviu Dragnea are gânduri mari cu el. Președintele Consiliului Național al PSD este o funcție de maximă importanță. E cu totul alta atitudinea lui Mihai Fifor față de doamna Gabriela Firea. Doamna Firea a dat același atac, a 182 oară și jumătate, domnul Fifor însă ce face? Acceptat fiind de managementul occidental și american, acolo e puterea, s-ar duce în această funcție de maximă importanță. Ceea ce înseamnă că onorabilii din PSD au cel puțin o personalitate în partid, de nivel foarte înalt, cu gir occidental. Mi se pare o mișcare interesantă. Sigur, am dubii în privința înlocuitorului său“, a declarat analistul politic Bogdan Chirieac la România TV.

Separat se va vota în cazul lui Ilan Laufer, propus pentru postul de vicepremier și ministru al Dezvoltării, în locul lui Paul Stănescu.

Gabriela Firea a anunțat că și-a depus demisia din calitate de președinte interimar la PSD București ca formă de protest. „Este regretabil faptul că deja știm ce se va întâmpla în sedinta deși nu a început. Nu este democratic, ca înainte de a se dezbate o anumită situație să se dezbată informal în birouri, în incinte, nu e statuar. Cum ma voi apăra? Mi-am depus demia din calitatea de președinte interimar la PSD București. Este o forma de protest pentru că domnul Dragnea a blocat alegerile și va depinde doar de domnia sa”, a declarat Firea.

Sergiu TABAN


Daca ați fost martorii unui eveniment sau ai unei situații neobișnuite care ar putea deveni subiect de știre, contactați-ne la redactie@reper24.ro, pe contul nostru de Facebook sau pe WhatsApp la nr. 0747 081 224


 

 

Stiri similare

1 Comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei