Să facem Reșița mai curată! Reșițenii, chemați să pună umărul la salubrizarea a trei zone din municipiu!

modelmic

Primăria municipiului Reșița s-a alăturat celei mai mari campanii de curățenie pe bază de voluntariat, „LET’S DO IT ROMANIA!”, ce se desfășoară la finalul acestei săptămâni. În acest context, reprezentanții administrației locale fac un apel către toți reșițenii ca sâmbătă, 15 septembrie, să participe în număr cât mai mare la acțiunile de salubrizare ce se vor desfășura pe raza municipiului de pe Bârzava.

Cei care doresc să îți aducă contribuția la înfrumusețarea orașului prin colectarea deșeurilor și a gunoaielor aruncate pe domeniul public, se pot înscrie pe site-ul www.letsdoitromania.ro sau se pot prezenta direct sâmbătă, la ora 09:00, la cele două puncte de înregistrare din centrul civic şi Parcul Tricolorului. Aici vor fi distribuiți saci și mănuși, după care voluntarii vor pleca spre cele trei zone din Reșița ce vor fi salubrizate: Aleea Gugu, Calea Caransebeşului și Valea Domanului – Stârnic.

Până în acest moment la campania „LET’S DO IT ROMANIA!” și-au anunțat participarea 16 localități din Caraș-Severin: Reșița, Caransebeș, Oravița, Moldova Nouă, Băile Herculane, Bocșa, Anina, Sasca Montană, Rusca Montană, Berzasca, Sacu, Târnova, Teregova, Văliug, Carașova, Mehadia. În total, aproape 1100 de cărășeni s-au înscris deja la acțiune ce se va desfășura în această sâmbătă. Ținta organizatorilor o constituie mobilizarea unui număr cât mai mare de români la cea mai mare acțiune civică de până acum, derulată nu doar la nivel național ci și internațional, peste 150 de țări urmând să ia parte la World Cleanup Day.

Citește și Mobilizare fără precedent în Caraș-Severin! 15 Septembrie, ziua fără deșeuri!

Karina TINCUL

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei