(E) Sală neîncăpătoare la Caransebeș pentru simpatizanții PSD! Luminița Jivan, aplaudată la scenă deschisă!

modelmic

Sute de simpatizanți social-democrați au ținut să fieprezenți  la Caransebeș, alături de președintele PSD Caraș-Severin, deputatul Luminița Jivan și staff-ul PSD de campanie la Alegerile Europarlamentare din 26 mai, la manifestarea electorală organizată la Muzeul Judeţean de Etnografie şi al Regimentului de Graniţă din Caransebeş.

Au luat cuvântul cu această ocazie membrii PSD cu origini gugulane sau stabiliți de decenii în municipiul de pe Timiș și Sebeș, precum președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu, președintele PSD Caransebeș, Ilie Iova, notarul Petru Schinteie, consilierul județean Nicolae Dan Grindeanu, consilierul local Florin Bogdea, în vreme ce rolul de amfitrion al acțiunii electorale i-a aparținut coordonatorul campaniei și președintelui organizației PSD Bocșa, Mirel Pascu. Nu au lipsit nici de această dată

 

Sala de la etajul 1 a Muzeului din Caransebeș s-a dovedit a fi neîncăpătoare pentru cetățenii cu drept de vot care au venit să o vadă în carne și oase pe cea despre care auziseră mai mult prin internediul presei până acum, deputatul Luminița Jivan. Mai bine de o sută de simpatizanți au ascultat discursurile oaspeților și ale celor ce au decis să ia cuvântul pe holul din imediata apropiere a acestei săli pline până la refuz.

Luminița Jivan, liderul PSD Caraș-Severin, s-a declarat entuziasmată de prezența cea mai numeroasă de care a avut parte caravana PSD Caraș-Severin în actuala campanie din județ iar la finalul discursului a fost aplaudată de către toți cei prezenți.

Împreună cu echipa PSD Caraș-Severin implicată în organizarea campaniei pentru Alegerile Europarlamentare, în prima parte a zilei deputatul Luminița Jivan și colegii domniei sale au împărțit pliante și au discutat cu cetățenii pe străzile municipiului Caransebeș pe marginea unor teme diverse.

Astăzi, staff-ul PSD, în frunte cu Luminița Jivan va poposi la Moldova Nouă, apariție ce se va produce în jurul orei 15:00  în orașul din Clisura Dunării.

Diana RADU

 

 

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei