Salon Diva B & G un salon (V.I.P.) de nota 10 cu 10% REDUCERE în luna Martie

image001

Profesionalism, calitate și seriozitate, acestea sunt cuvintele care caracterizează acest salon de înfrumusețare, situat în Caransebeș Str. Constantin Popasu nr. 17.

Frumusețea este o calitate specifică femeii. Să profităm de luna Martie, luna cadourilor pentru femei și să intrăm în lumea DIVA, de nota 10 cu 10% reducere, acolo unde cadourile abundă, mai ales în perioada 01-08 martie-2021

image002

DIVA reprezintă un univers de modelare al corpului tău, care va beneficia de cele mai noi și performante tehnologii din Europa.

„La noi, se investește constant deoarece trebuie să ținem pasul cu ultimele trenduri în materie de înfrumusețare corporală, numărându-ne printre primii chiar la nivel de Europa”, precizează Geta Stan, managerul salonului Diva B&G.

Lucrăm profesionist, cu specialiști, pentru un trup sănătos, aceasta este una din devizele salonului!

image003

Diva B&G este unul dintre cele mai bune saloane din Banat și chiar din țară. În portofoliul acestuia se regăsesc o serie de vedete,  nume sonore sau chiar entități din mediul politic care apreciază serviciile salonului.

.Salon Diva B&G. dispune de o gamă variată de proceduri:

 CRIOLIPOLIZA – o nouă procedură pentru a slabi cu ajutorul unui proces de înghețare…

image004image005

Criolipoliza este o procedură non-invazivă prin care se distrug celulele adipoase în exces. Acest tratament acționează pe baza înghețării, a zonei în care se dorește eliminarea grăsimii. În timpul tratamentului de înghețare nu vor fi afectate alte zone precum fibrele de colagen sau tegumentul, ci doar celulele grase. După ședințele de criolipoliză începe gradual eliminarea grăsimilor în exces din organism. Acest tratament este o alternativă eficientă la liposucție.

 

SCULPTOR – Cea mai rapidă si eficientă tehnologie de slăbire!

Efectul este garantat !

image006image007

Dă formă siluetei tale prin combinația a trei terapii:

  1. HImFU asigură rezultate remarcabile, măsurabile, în doar o sesiune de tratament. Cea mai inovativă și eficientă metodă de slăbire în centimetri din industria estetică cu efect termomecanic care distruge spontan celulele grase vizate.
  2. CRIORADIOFRECVENTA -efect spectaculos de liftare, compactare și anticelulitic. Combină două terapii premium pe același capăt de tratatament, concomitent, CRIOLIPOLIZA -15°C și RADIOFRECVENȚA + 60°C
  3. MASAJ TRANSDERMIC -ridică, modelează şi reconturează.

 

EPILAREA DEFINITIVĂ

Noul nostru partener răspunzător de pielea ta, pentru a avea o piele cu adevărat fină este  ,,INFINITY”

Laserul INFINITY UPGRADE 1200 W funcționează la o lungime de undă de 808nm, standardul de aur în îndepărtarea părului cu laser.

Se diferențiază de celelalte lasere prin puterea lui și anume 1200W barele laserului, 3600W pentru aparat, pe cand majoritatea aparatelor lasere au barele laserului 800W-1000W și puterea aparatului 2400W în prezent  fiind existente doar trei unități în toată țara printer care și Diva B&G

image008image009

Femeile care vor să scape de grija epilatului pot să apeleze la epilarea definitivă. Tehnologia bazată pe lumina intens pulsată are rolul de a elimina definitiv părul nedorit de pe orice parte a corpului. Aceasta lumina deteriorează foliculele de păr fără a dăuna însă și țesutului alăturat. Căldura provocată la nivelul foliculului face să distrugă celulele care hrănesc părul.

image010

Programați-vă din timp pentru a beneficia de prețuri promoționale în această perioadă!

Urmărește pagina noastră de Facebook pentru a afla noutățile și promoțiile salonului pe https://www.facebook.com/DivaSalonBG/posts/482988423111158, sună la 0724 850 733 și programează-te pentru a te face frumoasă, rezervă-ți un loc în vagonul din trenul frumuseții.

Aderesa noastră este https://goo.gl/maps/4YaxtJn8QTUAbzPd6 (pe Google Maps)  Caransebeș Str. Constantn Popasu nr. 17…vă așteptăm!

Rămâi frumoasă și îngrijită, alături de Diva B&G cu...

image011

 

Rollin ANDREI

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei