Șapte medalii pentru studenții reșițeni la Campionatele Naționale Universitare de Atletism!

modelmic

Reprezentanții  Universității „Eftimie Murgu” din Reșița s-au făcut din nou remarcați la Campionatele Naționale Universitare de Atletism. Sportivii reșițeni s-au întors cu șapte medalii de la competiția s-a desfășurat anul acesta la Pitești, pe stadionul Nicolae Dobrin.

La eveniment au participat participat studenți din 25 de centre universitare, reprezentanții  Universității „Eftimie Murgu” din Reșița reușind să cucerească două medalii de aur, trei de argint și două de bronz.

Medaliile de aur au revenit studentelor din anul al III-lea: Maria Claudia Florea a devenit campionă națională în proba de 1.500 metri, iar Mihaela Pușcașu, în proba de 5.000 m marș. Titlurile de vicecampion național au fost obținute de studenții Lăcrămioara Căruceriu (5.000 m marș), Maria Ilie (aruncarea ciocanului) și Maria Claudia Florea (800 m).  Medaliile de bronz au intrat în posesia studenților din anul I: Remus Rădoi în proba de 10.000 m marș și Horia Ianc în proba de aruncarea discului, același student ocupând și locul al IV-lea în proba de aruncarea greutății.

După rezultatele deosebite obținute în anii trecuți, iată că și în acest an sudenții de la Facultatea de Științe Sociale – programul Educație Fizică și Sportivă –  au reușit să obțină rezultate onorante pentru regiunea noastră.

De menționat buna colaborare dintre Universitatea „Eftimie Murgu” din Reșița și Clubul Sportiv Universitatea Reșița, club prin care studenților noștri li se oferă o cât mai bună dispoziție, emancipare și educație sportivă corespunzătoare, dar și un cadru propice pentru a practica sportul de înaltă performanță”, punctează prorectorul UEM, Cristian Chioncel.

Campionatele Naționale Universitare de Atletism au fost organizate de Ministerul Educației Naționale, Federația Sportului Școlar și Universitar și Universitatea din Pitești cu sprijinul Federației Române de Atletism.

Atletism_podium Atletism_podium_(2) Atletism_podium_(3) Atletism_podium_(5)

Diana RADU

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei