Șapte tineri karateka de la clubul ACS Nera Bozovici, pregătiți de cei mai de seamă reprezentanți ai Federației Shotokan Karate-Do

shoko

În perioada 25-27 octombrie, șapte sportivi ai clubului ACS Nera Bozovici – secția de karate au participat la stagiul de pregătire organizat de SKIF România și de sensei George Coca, cel care îi pregătește pe sportivii clubului, de doi ani.

Suveți Grațian, Craia Raul, Smeu Robert, Cracosin Lia, Suveți Ramona și Schifirnet Marian au avut șansa de a se pregăti timp de trei zile cu Kancho Nobuaki Kanazawa și cu președintele SKIF România, Cătălin Bucur.

Federația Română Shotokan Karate-Do (SKIF Ro) este direct afiliată la SKIF Japonia, de altfel singura reprezentantă a liniei tehnice SKIF în țara noastră.

Înființată în 1978 de către Kancho Hirokazu Kanazava, SKIF pune accentul, în practica karate-ului, pe spiritul budo tradițional care caută perfecțiunea caracterului prin antrenament intens și disciplină și urmărește dezvoltarea fizică și psihică armonioasă a tuturor practicanților.

74217828_403158233970595_7407942386501812224_n

Elena FRANȚ

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei