Sărbătoare pe semicerc! Aniversarea unui deceniu de la câştigarea de către echipa de handbal UCM Reşiţa a celei de-a treia Cupe Challenge

modelmic

          În organizarea Universităţii „Eftimie Murgu” din Reşiţa, iubitorii handbalului din municipiul de pe malurile Bârzavei au putut să revadă o parte din jucătorii care au adus, în anul 2009, cea de-a treia Cupă Challenge în vitrina clubului UCM Reşiţa, într-un meci demonstrativ în compania echipei CSM Reşiţa. Deşi echipa din Liga Zimbrilor venea la 24 de ore după o deplasare lungă pentru meciul cu Dunărea Călăraşi, partida, desfăşurată pe parcursul a două reprize a câte 20 de minute, a oferit un adevărat spectacol fanilor prezenţi în Sala Polivalentă.

DSC_5922DSC_5935

Jucătorii echipei câştigătoare a Cupei Challenge au arătat ce înseamnă bucuria de a fi din nou împreună şi de a mai juca sub bagheta antrenorului Aihan Omer.

Din lotul celor 23 de jucători cu care UCM Reşiţa a pornit la drum în ediţia 2008 – 2009 a Cupei Challenge (Cristian ANTONARU, Bojan BUTULIJA, Florin CIUBOTARIU, Florin CUCIULA, Nenad DAMJANOVIC, Marian FILIP, Marius GROZĂVESCU, Cristian IONESCU, Gheorghe IRIMESCU, Michal KRAUS, Andrei MACOVEI, Mihuţ PANCU, Dusan PASIC, Mihaly PEREVERZIA, Eremia PÎRÎIANU, Sebastian PÎRVAN, Martin PRACHAR, Mihai ROHOZNEANU, Evangelios SCHIJOLIN, Ioan STAN, Adrian TUCANU, Ilie VAIDASIGAN-SURULESCU şi Yan VIZHBOVSKY), pentru meciul de ieri au fost prezenţi: Bojan BUTULIJA, Florin CIUBOTARIU, Marius GROZĂVESCU, Cristian IONESCU, Mihuţ PANCU, Dusan PASIC, Eremia PÎRÎIANU, Sebastian PÎRVAN, Mihai ROHOZNEANU, Adrian TUCANU, Ilie VAIDASIGAN-SURULESCU, Yan VIZHBOVSKY, Valentin POPESCU, precum şi antrenorul Aihan OMER.

DSC_6138DSC_5601

Din lotul CSM Reşiţa, echipă condusă de pe bancă de către Cristian PĂTRU, au făcut parte: Marius BAHAN, Eric BĂRBUŞ, Eduard BELCHITE, Raul BOTE, Răzvan DAIA, Raul HEIMBACH, Lucian IGNAT, Răzvan MLEDENCIU, Marius NEGRU,  Ralf PĂTRU, Snezan RADOVSAVLEVICI, Paul SIMULESCU Alexander STARCHENKO, Shota TEVZADZE, Robert ŢIU, Dusan TRIFKOVIC, Alexandru VULPE.

DSC_5901DSC_5832

Aihan OMER: „Am venit cu mare bucurie, cu multă emoţie, cu multe amintiri frumoase. Mă bucur că Sala Sporturilor este aproape plină de spectatori, asta înseamnă că lumea nu ne-a uitat, că performanţele noastre au rămas în continuare în amintirea lor. Este un moment festiv pentru noi. Mă bucur că Universitatea „Eftimie Murgu” din Reşiţa a reuşit să ne adune pentru acest eveniment şi sperăm, de ce nu, în fiecare an să avem astfel de evenimente. Băieţii sunt extraordinar de fericiţi, i-am simţit, s-au strâns cu mare bucurie la Reşiţa din toate colţurile Europei, şi au o plăcere fantastică de a juca, chiar dacă s-au lăsat de mulţi ani. Mă bucur că i-am antrenat, că sunt caractere deosebite şi sunt mândru că au fost jucătorii mei. Iubitorii de handbal din Reşiţa sunt unici, tot timpul au fost alături de noi, şi la bine şi la rău. Acum, într-adevăr, echipa de Ligă trece prin momente grele. Eu zic că este bine să-i încurajeze, acum când au nevoie. Sper să se salveze de la retrogradare şi de la anul să-şi construiască o echipă mai puternică. Reşiţa merită o echipă puternică de Ligă Naţională pentru că are mare tradiţie, iar spectatorii sunt foarte buni cunoscători ai acestui joc.”

DSC_5802DSC_5762DSC_5757

Ilie VAIDASIGAN-SURULESCU: „După zece ani, o reîntâlnire foarte frumoasă. Aş vrea să le mulţumesc celor de la Universitatea „Eftimie Murgu” din Reşiţa pentru că au realizat acest eveniment. Pentru noi este o mare bucurie ca după zece ani să ne întâlnim aici, aproape în aceeaşi formulă. Unii dintre noi mai joacă şi nu au reuşit să vină la acest eveniment, dar îi aşteptăm după acest meci, cred că vor veni la masa festivă. Mă bucur foarte mult de susţinerea de care avem parte, au venit aproape 1000 de oameni, asta înseamnă că reşiţenilor le place foarte mult handbalul. Aş vrea să le mulţumesc tuturor suporterilor care au fost lângă noi în acest an competiţional.”

DSC_6063_11

 Miruna MIHANCEA

 

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei