Sasca Montană – Anunţ licitaţie pentru vânzarea de bunuri publice

 anunt

1. Informaţii generale privind autoritatea contractantă, în special denumirea, codul fiscal, adresa, numărul de telefon, telefax şi/sau adresa de e-mail ale persoanei de contact:

Primăria Comunei Sasca Montană, cu sediul în Sasca Montană, cod poștal: 327330, str. 1 Decembrie 1918, nr. 375, județul Caraș-Severin, cod fiscal: 3227190, telefon: 0255/576565, fax: 0255/576514, e-mail: [email protected], e-mail persoană de contact: [email protected]

2. Informaţii generale privind obiectul vânzării, în special descrierea şi identificarea bunului care urmează să fie vândut:

Teren, proprietate privată a Comunei Sasca Montană, identificate astfel:

– teren 115 mp, proprietati bunuri private ale Comunei Sasca Montana nr. cadastral: CF 32678, situat în intravilan comunei Sasca Montana, cu acces direct la drum conform OUG 57/2019 privind Codul Administrativ, aprobat prin HCL nr. 23 din 28.05.2020.

3. Informații privind documentația de atribuire: se regăsesc în caietul de sarcini.

3.1. Modalitatea sau modalităţile prin care persoanele interesate pot intra în posesia unui exemplar al documentaţiei de atribuire:

la cerere, de la sediul instituției

3.2. Denumirea şi adresa serviciului/compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obţine un exemplar din documentaţia de atribuire:

Se poate obține de la Secretariat Comuna Sasca Montană, str. 1 Decembrie 1918, nr. 375, județul Caraș-Severin

3.3. Costul şi condiţiile de plată pentru obţinerea acestui exemplar, unde este cazul: Dacă se ridică de la sediul instituției:

40 lei / exemplar, ce se achită la caserie,

3.4. Dată limită privind solicitarea clarificărilor: 18.09.2020, ora 10.00.

4. Informații privind ofertele:

4.1. Data limită de depunere a ofertelor: 29.09.2020, ora 10.00.

4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele:

Primăria Comunei Sasca Montană, cu sediul în Sasca Montană, cod poștal: 327330, str. 1 Decembrie 1918, nr. 375, județul Caraș-Severin,

4.3. Numărul de exemplare în care trebuie depusă fiecare ofertă:

într-un singur exemplar, într-un plic sigilat.

5. Data și locul la care se va desfășură sedința publică de deschidere a ofertelor:

30.09.2020, ora 12.00, Primăria Comunei Sasca Montană, cu sediul în Sasca Montană, str. 1 Decembrie 1918, nr. 375, județul Caraș-Severin, Sala de Ședințe a Consiliului Local.

6. Instanța competentă în soluționarea litigiilor apărute și termenele pentru sesizarea instanței: Judecătoria Oravița, piata Revolutiei, nr. 2, judetul Caras-Severin, tel 0255/571954, fax 0255/571964, e-mail [email protected]

7. Data transmiterii anunțului de licitație către instanțele abilitate, în vederea publicării: 03.09.2020.

 

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

 1. Ion Mosteoru

  “Linia Turistică Semenic” –
  turism ultra modern in Reşiţa şi in judeţul Caraş Severin
  In urmă cu 3-4 ani scriam următoarea frază: “Cand voi fi mare, vreau să fiu Ilie Bolojan”!
  (Ioan Popa,primarul Reşiţei)
  Incă nu au trecut cei 4 ani şi primarul Reşiţei,Ioan Popa, nu numai că se ţine de cuvânt, dar chiar vrea să depăşească toate recordurile atinse de mentori.Imbrăţişând proiectul „LINIA TURISTICĂ SEMENIC, primarul trece de la o dezvoltare economică locală,(doar a Reşiţei), la o dezvoltare economică a intregului judeţ, Caraş Severin.(In colaborare cu Consiliul Judetean).Proiectul se referă la dezvoltarea turismului şi a patrimoniului turistic in judetul Caras Severin

  După 30 de ani de la schimbarea de sistem, in judeţul Caraş Severin, in frunte cu Reşita, urmând Băile Herculane, Oraviţa, Anina, Bocşa, Caransebeş, Oţelu Roşu, Moldova Nouă, comune, sate, din punct de vedere economic, a avut loc o continuă scădere, că s-a ajuns la nişte reduceri in procente de 60-80%. Numai Reşiţa a pierdut cca 25.000 de locuri de muncă. Iar in schimbul acestor locuri de muncă, nu s-a pus mai nimic in loc…Ca forţă de muncă, Reşiţa este păgubită de tineri cu vârsta intre 19 – 45 ani. Circa 25.000 de reşiţeni sunt plecaţi la muncă, prin Europa şi in lume. Au luat calea pribegiei cam 20% din populaţia României, şi circa 50% din forţa de muncă a ţării, oameni inalt calificaţi, calificaţi , necalificaţi, sezonieri… Această proporţie se menţine şi la nivelurile judeţene.Dar studii in ceea ce priveşte migraţia românilor sunt de găsit in INS sau ONG – uri de specialitate. Proiectul pe care vrem să-l dezvoltăm se referă la dezvoltarea turismului si a patrimoniului turistic in judeţul Caraş Severin, se numeşte: “ LINIA TURISTICĂ SEMENIC”, şi urmărim să creăm locuri de muncă pentru populaţia de la oraşe, comune si sate ,să aducem inapoi tinerii care şi-ar dori să muncească in ţara lor, in oraşul lor,dar nu găsesc locuri de muncă plătite la nivel occidental, asigurând un nivel de trai cel puţin decent. . Preconizăm, la nivel judeţean, să se creeze cca 50.000, (cincizeci de mii), noi locuri de muncă.Dintre acestea se vor infiinţa cca 5.000 de locuri de muncă ca investitori. Prin acest proiect asigurăm o continuă si durabilă dezvoltare economică in toate domeniile.Pe lângă turism se vor dezvolta: Horeca, Industria Constuctoare de Maşini,(vezi UCMR), Construcţiile, Agricultura ,Sănătatea, Educaţia, Transporturile. Proiectul este de aşa natură gândit, incât va asigura o dezvoltare economică, armonioasă, a intregului judeţ.Aproape toate oraşele judeţului sunt prinse in acest proiect.
  De asemenea, proiectul este susţinut de Universitatea Eftimie Murgu din Reşiţa, de conducerea universităţii, senat, rectorat, decanat, precum şi sub auspiciile renumitului Profesor universitar doctor: Gheorghe Popovici, si suntem in tratative cu Universitatea Babeş – Bolyai din Cluj Napoca. Fiind un proiect amplu am hotărât să impărţim descrierea in mai multe secţiuni: a).”LINIA TURISTICĂ SEMENIC” – turism ultra modern in Reşiţa şi in judeţul Caraş Severin, b). Turismul – concepte si particularitati, turismul intern si internaţional, tendinţe: c). Marketingul Locurilor , Resurse si Destinatii Turistice din judetul Caras Severin d).Patrimoniul natural şi antropic al turismului din judeţul Caraş Severin, e).Descrierea proiectului,transportul pe cablu,croaziera pe Dunare, Semmeringul Banatean,Baile Herculane, Semenic, Muntele Mic f).Previzionări de rezultate economice, financiare, sociale, g). Modernizarea, patrimoniului existent şi implementarea noilor obiective, h). Protecţia mediului prin dezvoltarea unui turism ecologic, ecoturism .i). Cazarea, transportul, agrementul, forta de munca,tratamentul, petrecerea timpului liber, a turiştilor. j).Finanţarea proiectului.
  Pentru aprecieri şi comentarii intrati si postati pe: “Turism in Resita si in judet”, sau scrieti pe : [email protected].
  Continuare in numarul de/din 08.09.2020
  Reşiţa, 07.09.2020 , Economist Ion Moşteoru

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei