Șase blocuri ANL moderne pentru medicii din Reșița! Cu parcări, spații verzi și locuri de joacă pentru copii!

modelmic

 

Proiectul de ridicare a unor locuințe ANL pentru medici prinde contur la Reșița. Consilierii locali reșițeni au aprobat în ultima ședință un proiect de hotărâre prin care s-a aprobat transmiterea în folosință gratuită către Agenția Națională pentru Locuințe a unui teren în suprafață de 13.499 de metri pătrați, pe care ar urma să fie ridicate viitoarele blocuri. Și dacă la început era vorba de 2-3 clădiri, după discuțiile purtate cu specialiștii de la București, s-a ajuns la 6 blocuri. Este vorba de clădiri moderne, cu toate utilitățile, inclusiv locuri de parcare, spații verzi și locuri de joacă pentru copii.

Avem un studiu de fezabilitate pe care proiectantul ni l-a predat zilele acestea și pe care îl vom depune la ANL, la București în vederea finanțării pentru construirea a 6 blocuri a câte 6 apartamente, confort I, cu două și trei camere. Cele cu două camere vor avea cam 80 de metri pătrați, iar cele cu trei – 100 de metri pătrați, cu loc de joacă, cu parcări, cu spații verzi, cu platforme de gunoi subterane. Am modificat proiectul vechi, conform indicațiilor primite de la ANL”, a explicat Adelin Tuță, directorul Direcției de Investiții din cadrul Primăriei Reșița.

În total vor fi 36 de locuințe. Imobilele vor fi amplasate pe strada Căpitan Ioan Poptelecan, în cartierul Moroasa.

Proiectul prin care se dorește atragerea de cadre medicale în municipiul Reșița a fost inițiat de Direcţia de Sănătate Publică din Caraş-Severin, în parteneriat cu Primaria Reşiţa.

 

Karina TINCUL

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Gigi Against

    De ce nu le – ati pus in Marginea, ca sa aiba medici ocazia de a admira minunatul nostru municipiu in timp ce circula cu noul tramvai?
    Ca daca puneati blocurile langa spital ei erau langa locul de munca, putand veni rapid in caz de cod rosu de urgenta…
    Dar langa spital.nu eeau salase de demolat…

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei