Scandal laico-electoral cu iz prefectural la slujbă, în biserica din Fârliug

ZZ
Un incident ciudat s-a petrecut duminică dimineața în timpul slujbei la biserica din comuna cărășană Fârliug. Protagoniști Claudiu Ionel Pasăre care însoțea o delegație din Banatul Sârbesc, preotul satului, cu frică de Dumnezeu, dar și de fiul cantorului care i-ar putea lua locul și subprefectul județului Caraș Severin, Adriana Sărăor, fost membru al Partidului Mișcarea Populară și pe surse, cel mai probabil, candidat la funcția de primar al comunei Fârliug din partea PMP.

Protagonistul principal al incidentului, Claudiu Ion Pasăre a declarat pentru Reper24, imediat după ce a depus plângere penală împotriva celui care l-a agresat: „Am intrat în biserică pe la ora 11 și aproape era gata Sfânta Liturghie, când omul a început cu injurii care nu pot fi reproduse, ne-a făcut albie de porci pe mine, pe cantorul Nicolae Jurcă și pe copilul cantorului. Motivul este că preotul ar fi aflat el, nu știu de unde, că fiul cantorului Jurcă vrea să vină în Fârliug să-i ia parohia, că se însoară și trebuie să-l facă popă și mai știu eu ce. Problema e alta, copilul ăsta nu va veni la Fârliug, el va merge în capitală. Dar să revin. În timp ce mă aflam la Sfânta Liturghie, domnul Luca Ioan Petru ne-a adresat injurii, ne-a îmbrâncit, mie mi-au căzut ochelarii pe jos, a început să strige în gura mare și să tulbure slujba de duminică. Din câte am înțeles, persoana în cauză mai are câteva dosare pe rol, tot pentru fapte asemănătoare, s-a lăudat că merge la poliție și își rezolvă treburile cu 20 de mii, ceea ce eu nu cred. Cred că organele abilitate ale statului își vor face datoria, dar în același timp, cred că, dacă cineva îți proferează injurii, te amenință, sau ridică mâna și te lovește, cred că în mod normal nu ar mai avea ce căuta în libertate; trebuie să stea puțin în altă parte, dar asta este treaba autorităților și sunt convins că își vor face treaba“.

Claudiu Ionel Pasăre a mai adăugat că are tot respectul pentru cetățenii din comuna Fârliug, cei aproape 70 de oameni care erau la Sfânta Liturghie. „Mi-au spus că individul are obiceiul să vină băut la biserică și face mereu acest gen de manifestări reprobabile“ 

az2

Spuneam că la slujbă a fost prezent și subprefectul județului, Adriana Sărăor, cea care nu a putut fi contactată telefonic întreaga după amiază de duminică. Chiar domnia sa s-a aplecat și a ridicat ochelarii părții vătămate, Claudiu Ionel Pasăre, șoptindu-i: „Te rog, nu vreau să se afle“. Din păcate pentru domnia sa și din fericire pentru cei care doresc să afle adevărul, întâmplarea s-a aflat, pentru că indiferent de protagoniști, orice încălcare a legii ar trebui sancționată. Cu atât mai mult atunci când deții o funcție importantă în județul tău, ca aceea de subprefect.

sursă foto: facebook

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

7 Comentarii

 1. Generalul

  Acest individ nu ar trebui să se plimbe liber printre oameni.Vinovati de această stare sînt autoritățile statului care se pare că-l protejează pe acest ….(om nu-l poți numi )

  Raspunde
 2. x

  Se pare ca este implicată și doamna Subprefect având automat datoria sa apeleze la “112”,deci se pare ca doamna subprefect a plănuit tot acest scandal.Rusine mare!!!

  Raspunde
 3. Gelu

  Acest Luca Ioan este un fost puscarias care este sustinut de doamna Saraor Adriana(Subprefecta judetului) sa intimideze si sa bata oamenii. Politia mai nou nu face nimic in acest sens. Cand domnul ministru de interne Marcel Vela vine sa Farliug, vine sa manance si sa bea la acest infractor Luca Ioan. Numitul Luca are mai multe dosare pe rol, de la inselaciune(nu le-a mai dat banii oamenilor de la care cumpara animale), vatamare corporala(a vrut sa ai dea cu ranga in cap unui muncitor care a venit sa lucreze in zona), jigniri si alte violente, si-a exploatat ciobanii la oi prin batai si ia folosit ca niste sclavi, a incasat subventie de la apia pt concesiunea izlazelor fara sa curete nici o palma de pamant, etc. Feritiva de acest animal.

  Raspunde
 4. zero

  “indiferent de protagoniști, orice încălcare a legii ar trebui sancționată.”

  Şi reciproc, orice respectare a legii ar trebui răsplătită.
  Dar cum aici e vorba de lucru’ dracului în casa popii … :)
  Deh’, nici liturghia nu-i prieşte oricui.
  Poate Psaltirea.
  Şi nu mă gândeam la Psalmul 109.

  Raspunde
 5. Cornel

  Mai reper24 de ce dezinformati si nu spuneti cine va plateste,,,Primarul penal Borduz
  De ce nu spuneti ca primarul penal e bun numai de circuri??
  Referitor la articol delegatiile oficiale nu se anunta oare???, Plagiatorul a venit in Farliug si se da secretar de stat in MAI…

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei