Scenariu sumbru pentru Reșița, Lupac și Gârnic: se închid toate unitățile de învățământ

a

Un scenariu sumbru este preconizate de miercuri pentru toate școlile din municipiul Reșița, dar și pentru unitățile de învățământ din Lupac și din Gârnic: scenariul 3, sau scenariul roșu. În acest scenariu toate școlile trec la sistemul de predare on-line.

Aceasta este propunerea Direcției de Sănătate Publică a județului Caraș-Severin, ca urmare a creșterii foarte mari a numărului de elevi și cadre didactice infectate cu noul coronavirus. O decizie finală se va lua astăzi în ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, a declarat pentru Reper24 Ioan Chiosa, purtător de cuvânt al Inspectoratului Școlar.

Problema cea mai mare este cu predarea on-line. „Asta nu e școală“, „Vom avea o generație pierdută“, „Nu știu când și dacă mai pot recupera copii materia pierdută“, sunt doar câteva declarații ale părinților a căror copii au trecut de la debutul acestui an școlar prin învățământul on-line. La toate acestea se adaugă nevoia părinților cu copii în clasele primare de a rămâne acasă cu cei mici și dificultățile financiare și economice atât ale familiei cât și ale societăților unde aceștia își desfășoară activitatea.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. Un contribuabil

    Problema cea mai mare este ca suntem condusi de extraterestrii, de niste martieni care ne canta dupa ureche, fara sa aiba habar sa citeasca notele de pe portativ. Ar fi interesant de stiut cati specialisti epidemiologi au fost consultati de vestitul Comitet Judetean pentru Situatii de Urgenta cand au luat aceasta decizie!?

    Raspunde
  2. Claudiu

    Cred ca ar trebuii sa se termine cu minciuna si falsitatea acestui (fake) virus facut doar pentru a face bani altii si a distruge natiuni,sport,turism,invatamant ,aproape tot.cat sa mai inghita omenirea atata falsitate si minciuna.de exemplu:am un baiat in clasa a 10 a si face scoala online.nu se intelege nimic din ce se preda on line,de la note de 10 s a ajuns la 5,6.isi bat joc de copii,de viitorul lor,oricum.nu i intereseaza pe obositii si tataietii care conduc tara,niste vanzatori de tara.sa le fie rusine.pana se satura lumea si iasa peste tot in strada si vor face ei legea nu obositii de peste tot in guverne si toate bunicutele cu pampers care le cer unora ca domnului Iohanis sa mai schimbe din cand in cand pampersul.vai si amar.dar speram la mai bine.

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei