Schimb de tură reușit, cu toate măsurile de protecție respectate

a

La Căminul pentru Persoane Vârstnice din Reșița s-a făcut în această dimineață schimbul de tură al personalului medical și de îngrijire al pacienților aflați în îngrijire. 28 de persoane au ieșit dintr-o tură prelungită de două săptămâni, timp în care nu au părăsit corpurile de clădire în care erau internații bătrânii și nu au avut niciun contact cu persoane din afara acestui perimetru impus pentru siguranța celor din centru.

„Cu sprijinul Direcției de Sănătate Publică a județului Caraș Severin am testat tot personalul și am aflat că nimeni nu este infectat cu noul virus. Astăzi jumătate din personalul ce deservește vârstnicii, personal medical, asistente, infirmiere, bucătărese, au ieșit din tură și alte 28 de persoane le-au luat locul pentru o altă perioadă de 28 de zile. Au fost organizare circuite separate, astfel încât cele două ture nu s-au întâlnit“ – a declarat pentru Reper24 Oana Glăvan Cenan managerul unității.

În Căminul pentru Persoane Vârstnice din Reșița, aflat în subordine Consiliului Județean Caraș-Severin, se află internate aproximativ 150 de persoane, care beneficiază de masă, casă și tratament de specialitate. Costul lunar pentru fiecare reprezintă 60% din pensie pentru cei care nu au aparținători. În cazul celorlalți, aparținătorii trebuie să suporte, funcție de venit, diferența până la aproximativ 3500 de lei lunar.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. NOUL VIRUS

    FELICITARI CONSILIUL JUDETEAN ( administrator camin) . BRAVO STIMATI ANGAJATI AI CAMINULUI SI MULTA SANATATE SI FAMILIILOR DUMNEAVOASTRA CA SI EI AU SUFERIT ALATURI DE DVS. ACESTI ANGAJATI SUNT DE APRECIAT CA INGRIJESC BATRANI ROMANI , pe bani putini, nu austrieci , italieni sau nemti. DUMNEZEU SA FIE CU VOI MEREU

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei