Schimbare la vârful Direcției Silvice din Caraș-Severin! Olariu out, se pregătesc Meteleaucă și Popovici?

modelmic

 

Se anunță schimbări importante la conducerea Direcției Silvice din județul Caraș-Severin. În urma mai multor reclamații pe tema unor posibile abuzuri comise de actualul director al Direcției Silvice, Ioan Olariu, acesta s-a prezentat ieri fața Comisiei de disciplină a Regiei Naționale a Pădurilor și i s-au adus la cunoștință plângerile formulate la adresa sa.

În urma ședinței, directorul Olariu ar fi intrat în concediu medical, ceea ce ar putea însemna că se anunță o schimbare iminentă la vârful Direcției Silvice cărășene.

Sursele noastre vorbesc despre două posibile nominalizări pe care Romsilva le-ar avea în vedere pentru preluarea managementului silvic din Banatul de Munte.

Este vorba de inginerul silvic Sebastian Popovici, actualmente directorul dispozitivului de pază din cadrul Direcției Silvice și consilier local PNL în comuna Zorlențu Mare sau de Elena Meteleaucă, care în prezent ocupă funcția de șef al Ocolului Silvic Reșița și consilier în cadrul Consiliului Județean Caraș-Severin.

Nu știm dacă vizita ministrului Mediului, Apelor și Pădurilor, Costel Alexe, a contribuit sau va contribui în vreun fel la prognozată schimbare de la vârful Direcției Silvice din Caraș-Severin.

 

Cezar DRAGOMAN

Distribuie pe:

Stiri similare

5 Comentarii

 1. Mișu

  Să îi caute mai întâi pe unde au făcut studiile înainte să îi pună directori! De cei cu facultăți făcute la apelul bocancului, care nu știu nici ce profesori au avut e plină Directia! Carnetul de partid e mai gros că diploma…..din padurar să ajungi director?

  Raspunde
  1. Padurar

   Din pacate oamenii cu facultate sunt simpli padurari iar fara ‘PILE’ nu ai nici o sansa sa avansezi.Coruptia e in floare la Directie.

 2. padurar

  Tabugan stie,…..el la crescut, sustinut si promovat…., a inceput sa miroase si la Directia Silvica…..pacat ca oameni cu pregatire si experienta nu au loc de ,,lepre,, politice…..
  ACELASI LUCRU ESTE SI IN CAZUL SEFILOR DE OCOALE……, promovati de Luminita JIVAN end Tabugan,…..

  Raspunde
 3. Padurar

  Din pacate abuzurile din partea Dl. Director sunt adevarate.Din cunostinta de cauza spun ca au fost concediati multi oameni din Directie in mod abuziv.Drept dovada la Tribunalul Caras Severin sunt depuse foarte multe dosare cu contestatii din partea angajatilor si fostilor angajati.

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei