Schimbări la conducerea TNL Reșița! Alfred Loba, noul președinte al tinerilor liberali!

modelmic

Tinerii liberali din Reșița au un nou conducător, locul lui Bogdan Matichescu fiind ocupat începând de ieri de Alfred Loba. Reprezentanții TNL Reșița și-au ales noua conducere în prezența primarului Ioan Popa, a viceprimarului Adrian Dacica și a liderului consilierilor locali reșițeni, Hadrian Popescu.

Fostul președinte, Bogdan Matichescu, va ocupa de acum înainte postul de primvicepreședinte, iar vicepreședinți vor fi: Andrei Apostol, Sorin Butiu, Dennis Chesec, Denis Rof, Pavel Pham Hui Vien. Secretar general a fost ales Cristian Cătălin Boraci, iar secretar general adjunct Sorina Delia Istodorescu.

Vă mulțumesc tuturor pentru susținere și încredere. Vă asigur că voi depune toate eforturile pentru ca organizația noastră de tineret să reprezinte cu adevărat interesul tinerilor din oraș. Le mulțumesc colegilor mei care au decis să mă sprijine făcând pasul de a candida în echipa mea și mai ales pentru că își asumă această muncă, deloc ușoară, de a face proiecte pentru tineri, de a atrage căt mai mulți tineri activi lângă noi”, a declarat președintele nou ales, Alfred Loba.

Femeile liberale se vor întâlni și ele în cursul zile de astăzi, pentru a-și alege noua conducere.

22494749_2012195645734034_1639238648_o DSC07706

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei