Scor covârșitor obținut de Iohannis la Măureni!

modelmic

Alegerile prezidențiale au fost câștigate cu o majoritate covârșitoare de Klaus Iohannis, după cum arată primele rezultate, cu un procent de 63,17%, Iohannis va avea un al doilea mandat de președinte, pentru următorii cinci ani.

Deși lupta a fost strânsă, Klaus Iohannis a realizat un scor mai mare decât cel al Vioricăi Dăncilă  în Caraș-Severin, candidatul PSD obținând un procent de 43,48% din voturi la nivel județean, în timp ce Iohannis a fost votat în județ de 56,52 la sută dintre cărășeni.

Dacă într-un clasament al orașelor din județ, Iohannis are cele mai multe voturi în Caransebeș, în ceea ce privește comunele, Klaus Iohannis a obținut un scor peste 70% în Armeniș, Brebu Nou, Ezeriș, Lupac, Măureni și Slatina Timiș.

Primarul din Măureni, Brian Filimon, se declară mulțumit de rezultatele obținute în comuna pe care o administrează, precizând că într-o comunitate care era „roșie”, candidatul PNL la prezidențiale a obținut aproape 80% din voturile electoratului. Mai exact, 79,25% dintre alegătorii din Măureni și Șoșdea au pus ștampila pe Klaus Iohannis, în timp ce doar 20.75% dintre ei i-au acordat votul de încredere candidatului PSD, Viorica Dăncilă.

WhatsApp Image 2019-11-25 at 07.54.45

Elena FRANȚ

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei