Scor cu mult peste media națională pentru Iohannis, în 5 comune cărășene! Cum s-a votat în județ? 

modelmic

Partidul Național Liberal a reușit și de această dată să obțină un scor cu multe peste media națională în câteva localități din Caraș-Severin. Ca de obicei, în topul localităților care au optat pentru liberali s-a situat Măureniul, unde Klaus Iohannis a fost votat de 69% dintre cei care au trecut pe la urnele de vot.

Procente de peste 60% a obținut candidatul liberal și în localitățile Slatina – Timiș, Ezeriș, Dognecea și Armeniș.

Toate orașele, excepție făcând Moldova Nouă, au fost câștigate de candidatul liberalilor. Procentele cele mai ridicate au fost obținute la Anina (45,85%) și Caransebeș (42,45%). În orașul de la malul Dunării, Viorica Dăncilă a fost preferată de 48,11% dintre alegători, în timp ce Klaus Iohannis a reușit să obțină doar 23,9% din voturile valabil exprimate.

În ceea ce privește restul localităților din Caraș-Severin, candidata PSD-ului a fost preferată de alegătorii din Lăpușnicu Mare, Goruia, Ramna, Fîrliug, Doclin, Cornereva, Dalboșeț, Ciclova Română, Ticvaniu Mare, Iablanița, Teregova, Luncavița, Sichevița, Ciuchici, Rusca Montană, Gârnic, Vrani, Bozovici, Vărădia, Moldova Nouă, Coronini, Sasca Montană, Socol, Șopotu Nou, Ciudanovița, Berzasca, Pojejena și Cărbunari.

Klaus Iohannis s-a impus la Lupac, Zăvoi, Glimboca, Văliug, Carașova, Zorlențu Mare, Berliște, Brebu Nou, Băuțar, Turnu Ruieni, Bolvașnița, Domașnea, Târnova, Sacu, Păltiniș , Ocna de Fier, Berzovia, Mehadica, Brebu, Obreja, Constantin Daicoviciu, Topleț, Vermeș, Eftimie Murgu, Bănia, Forotic.

Klaus Iohannis a fost preferat de 38,48% dintre cărășenii cu drept de vot. Viorica Dăncilă a obținut în Caraș-Severin un scor peste cel de la nivel național, fiind votată de 30,86% dintre cărășeni.

Citește și Ioan Popa: „Alegerile de ieri au confirmat faptul că suntem pe drumul cel bun”! Care sunt rezultatele la Reșița?

Citește și M9 merge cu PSD-ul! Nelu Zaberca: „Rezultatul din Moldova Nouă i se datorează în mod covârșitor Luminiței Jivan”!

 

 

Karina TINCUL

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Johann Nicolescu

    Este de neinteles cum intr-un judet unde guvernele PSD au investit o gramada de bani, cetatenii judetului Caras-Severin au votat in majoritate cu PNL-ul. Cred ca trebuie sa ne revenim sa vedem bine cine au fost cei care ne-au dat si ne-au facut si sa votam in consecinta.

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei