Se închide circulația pe Bulevardul A. I. Cuza din Reșița! Traficul va fi deviat prin Moroasa!

modelmic

 

Circulația pe Bulevardul A. I. Cuza va fi închisă începând de săptămâna viitoare, din cauza lucrărilor de modernizare a rețelei de apă și canal derulate pe tronsonul cuprins între Poliție și Blocul 800. Închiderea circulației a fost anunțată de primarul Ioan Popa deja de câteva săptămâni, dar a fost amânată din diverse motive. Mașinile vor fi deviate prin Moroasa, urmând ca noile indicatoare rutiere să fie amplasate zilele următoare.

Având în vedere lucrările la rețelele de apă și canal de pe Bd. A.I. Cuza, începând cu data de 24.07.2019 va fi închisă circulația autovehiculelor pe Bd. A.I. Cuza după intersecția cu Str. M. Groza și va fi deviată prin Moroasa pe Str. Sportului – Str. P. Maior, unde circulația se va face pe ambele benzi și se va institui sens unic.

Marcajul rutier temporar de semnalizare a devierii circulației prin Moroasa și instalarea indicatoarelor se va face în după-amiaza zilei de 23.07.2019.

Pe străzile: Parâng, N. Titulescu, G. Enescu, N. Bălcescu și Gratz circulația va fi în ambele sensuri până la intersecția cu Bd. A.I. Cuza unde se interzice accesul.

Excepție de la restricțiile impuse în această zonă o fac autovehiculele executantului lucrării și cele cu regim de circulaţie prioritară când se deplasează în acţiuni de intervenţii sau în misiuni care au caracter de urgenţă, care folosesc semnalele mijloacelor speciale de avertizare, luminoase şi sonore.

Rugăm toți participanții la trafic să sporească atenția în zona intersecției Bd A.I Cuza cu Str. Sportului, aceștia fiind rugați să respecte semnificația indicatoarelor rutiere sau indicațiile ori semnalele polițistului rutier”, informează reprezentanții Primăriei Reșița.

Programul de lucrări respectiv devierea circulației, se face pe perioada 24.07.2019- 10.09.2019.

„Țin să precizez că nu Primăria Reșița face lucrări, nu Primăria Reșița subcontractează lucrări, ci Aquacaraș și Hidroconstrucția. Reșița, în aceste proiecte de apă-canal, nu are în sarcină decât să dea autorizațiile de spargere, de închidere și nimic altceva. De când sunt la cârma orașului, Primăria s-a implicat mai mult decât ar fi trebuit poate, pentru că a existat o anumită să nu spun degringoladă, o anumită lentoare, întârziere în acțiuni, lucru pe care populația l-a observat și ni l-a imputat nouă de cele mai multe ori. Țin însă să îmi cer scuze reșițenilor pentru disconfortul pe care îl vor avea în aceste trei luni, în care nu vom mai circula de la Poliție până la Blocul 800”, declara primarul Ioan Popa în urmă cu câteva săptămâni, la momentul în care anunța închiderea circulației.

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

3 Comentarii

  1. George

    Mi-a duc aminte ce a fost în Arad, Timișoara (Aradul Nou,Calea Șagului,Str.Resitei) și totul a fost Ok.Trei luni nu este mult.Mai ales în perioada de vacanta. Măcar după aceea să avem drumuri foarte bune in zonele respective,fara intervenții o perioada lunga de timp.Succes.

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei