Se reabilitează străzile laterale din Ciclova Montană! Peste 9 milioane de lei pentru cartierul orăvițean prin programul PNDL 2

strazi Ciclova Montană

Peste 9 milioane de lei vor fi investiți în infrastructura rutieră a suburbiei orașului Oravița, Ciclova Montană, prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) 2, în urma unui proiect depus la Ministerul Dezvoltării Regionale de către administrația publică locală orăvițeană.

Noul An are semne bune pentru administrația orăvițeană! Unul dintre proiectele depuse de către Primăria Oravița pe PNDL 2 ce vizează reabilitarea străzilor laterale din Ciclova Montană a primit aviz favorabil în vederea finanțării instituției guvernamentale. Este vorba despre proiectul „Reabilitare drumuri  sat Ciclova Montană, oraș Oravița”, în valoare totală de 9 021 410 lei, sumă ce va fi investită în reabilitarea drumului ce traversează dealul Vodari de la Oravița spre Ciclova Montană, dar și reabilitarea a opt străzi laterale din localitatea cărășeană Ciclova Montană. Pe lângă reabilitarea căilor de acces, se vor reface rigolele și podețele existente pe tronsoanele de drum aferente. Din valoarea totală a proiectului,  9 021 410 de lei, va contribui și bugetul local al Primăriei Oravița cu suma de 415,897 lei, restul sumei  urmând să fie alocată de la bugetul de stat, prin Ministerul Dezvoltării Regionale.

Unul dintre proiectele depuse pentru reabilitarea infrastructurii rutiere locale a fost aprobat pentru finanțare. Urmează a fi evaluate și celelalte proiecte de reabilitare pentru infrastructura rutieră din satele Răchitova, Brădișorul de Jos și Agadici și sperăm ca și acestea să primească aviz favorabil pentru finanțare. Am decis să depunem aceste proiecte pentru finanțare, pe PNDL 2, deoarece la capitolul acesta stăm foarte prost în localitățile aparținătoare orașului nostru, iar accesul cetățenilor din comunitățile respective este unul precar. Mă bucur că a fost aprobată prima investiție și sper ca locuitorii din Ciclova Montană să aibă un standard de viață ridicat după implementarea acestei investiții”, a declarat, pentru Reper24, primarul orașului Oravița, Dumitru Ursu.

 

Diana RADU

 

 

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei