Șeful IPJ Caraș-Severin, Viorel Avram, detașat la Botoșani!

modelmic

 

 

Problemele comisarului șef Viorel Avram, comandatul IPJ Caraș-Severin reprezintă și de această dată un subiect de interes. Se pare că toate relatările apărute în presă care au vizat activitatea conducerii Inspectoratului de Poliție din Caraș-Severin au condus la decizia luată astăzi de șeful Inspectoratului General al Poliției Române.

Ministrul de Interne, Ion Marcel Vela, declarase la începutul acestei săptămâni că are în vizor situația unui inspectorat politizat de către conducătorul acesteia, vorbind chiar de posibilitatea ca cel care a condus instituția MAI-ului să fi realizat și acte de poliție politică.

Întrebat de jurnaliști care este inspectorul șef la care face referire, ministrul Vela a afirmat că este vorba de inspectorul șef de la IPJ Caraș-Severin. Decizia șefului IGPR a fost aceea de a-l detașa pe comandantul IPJ Caraș-Severin, cms. șef Viorel Avram pe o funcție similară, dar în județul Botoșani, la sute de km distanță de domiciliul acestuia. Detașarea comandantului Viorel Avram la inspectoratul din regiunea Moldovei ne este confirmată atât de purtătorul de cuvânt al IGPR – Ramona Dabija, cât și de sursele noastre din Botoșani. Documentul privind detașarea a sosit ieri și intră în vigoare mâine dimineață la ora 08:00.

Nu putem să nu remarcăm decizia de astăzi a IGPR într-o strânsă legătură cu declarația făcută de ministrul Vela la începutul acestei săptămâni. Din datele pe care le deținem, domnul Viorel Avram, noul comandant al IPJ Botoșani, s-ar afla în acest moment în concediu medical, urmând ca după finalizarea acestuia să se prezinte la noul loc de muncă. În locul său, la comanda Inspectoratului de Poliție din Caraș-Severin se află comisar șef Sofia Stoian, inspector șef adjunct al IPJ Caraș-Severin.

De altfel, la videoconferința cu instituțiile prefecturilor din țară, din partea IPJ Caraș-Severin a participat chiar comisarul șef Sofia Stoian, însoțită de șeful de cabinet al comandantului șef al IPJ Caraș-Severin, comisar șef Dinu Nicorici.

De asemenea, la colțul inspectoratului mai mulți polițiști vorbesc despre faptul că proaspătul detașat la Botoșani ar avea pregătit dosarul de pensionare care urmează a fi depus pe data de 6 ianuarie 2020.

La bursa zvonurilor, cel mai vehiculat nume pentru preluarea frâielor IPJ Caraș-Severin este cel al comisarului șef Decebal Davidoiu, cel care a condus Serviciul Poliției Rutiere în Caraș-Severin și care în urmă cu mai bine de 2 ani a fost detașat într-un alt județ.

Redacția Reper24 le urează mult succes în activitate atât comisarului șef Viorel Avram, cât și comisarului șef Decebal Davidoiu!

 

Elena FRANȚ

 

 

Distribuie pe:

Stiri similare

8 Comentarii

 1. Ionut

  Se practica asemenea detașați, la toate instituțiile de stat, cind vrei sa scapi de un om si nu ai cum,o metoda de al.face sa plece singur; nu in toate situațiile prinde, vezi cazul mai vechi finante cs,si sunt cu sutele in tara, păcat ca sunt reglări politice, cind aceste ar trebui să aducă o plus valoare.,Nu se va duce Avram, la BT, probabil formal, în realitate daca exista abuzurile trebuie judecati si pedepsiti pt astea,dar cind si ei au facut jocuri murdare politice, si au luat măsuri la comanda,adică slugi de partid,își merită soarta.Pacat ca si in continuare tot numiri politice se vor face,Iti e scîrbă de ce se întîmplă .Se stie absolut tot, de toți șefii dar se tin.in lat,pentru cind vrem noi!RUSINE PENTRU ASA MIZERIE

  Raspunde
 2. codul deontologic al politistului

  Ce suflet ” rau” are domnul Vela, Sa il mute pe “saracu” om, in prag de iarna . Poate totusi are suflet bun si s-a gandit ca nu si-a terminat vila de pe strada Timisorii si ii ofera cazare pe iarna la o manastire din Moldova.
  Toate se platesc in viata!. Si altii ( Sandru, Stolo) au fost “alungati’ ca sa ii faca loc lui avaramut , “fiul ‘ ciobanasului, sau au fost determinati sa plece in alta parte ( vezi Decebal, Bortes, Bajau etc.). Viorele nici nu stii cat de mic incepi sa fi!
  Nici celor enumerati si nici altora nu le-a fost usor !
  Cu taote pacatele tale, Dumnezeu sa iti dea sanatate si familiei putere sa te ajute! Si domn ciobanu este pensionar asa ca puteti sa il sprijiniti pe nea Nelul , care va facut oameni pe amandoi.
  Draga Anonimule , ce te faci ca nu mai ai masina la scara, nu te mai baga nimeni in seama, nu iti face un pret bun la lucrarile de la casa etc.

  Raspunde
 3. zero

  “Decizia șefului IGPR a fost aceea de a-l detașa pe comandantul IPJ Caraș-Severin”

  Deci nu e decizia lui Vela. Aceasta doar îşi arogă meritele altora :)

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei