Senatorul cărășean Marcel Vela, ales din nou secretar al Senatului

modelmic

Senatorul cărășean Marcel Vela a fost ales ieri în funcția de secretar al Senatului. Este pentru cea de-a treia oară când liberalul ocupă această funcție, din momentul în care a ajuns în Senat, în urma alegerilor din decembrie 2016. Vela a fost ales în ședința de plen de ieri cu 94 de voturi pentru.

Plenul Senatului a validat luni noul Birou permanent pentru actuala sesiune parlamentară, compus din patru vicepreşedinţi, patru secretari şi patru chestori.

Lista candidaţilor propuşi pentru funcţiile din Biroul permanent al Senatului este următoarea: vicepreşedinţi – Doina Federovici (PSD), Claudiu Manda (PSD), Şerban Valeca (PSD) şi Alina Gorghiu (PNL). Secretari sunt Marian Pavel (PSD), Ion Ganea (PSD), Marcel Vela (PNL) şi Silvia Dinică (USR), iar chestori Emilia Arcan (PSD), Nicolae Marin (PSD), Cornel Popa (PNL) şi Tanczos Barna (UDMR).

Procedura de alegere a fost prin vot secret electronic.

Diana RADU

 

Stiri similare

1 Comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei