Senatorul Ionuț Chisăliță, noul președinte al PSD Reșița?

modelmic

 

Joi vor avea loc alegerile pentru desemnarea noii conduceri a celei mai puternice organizații social-democrate din Caraș-Severin. Pentru funcția de președinte al organizației PSD Reșița și-a anunțat candidatura senatorul Ionuț Narcis Chisăliță. O altă candidatură ar putea fi cea a președintelui interimar în funcție, fostul viceprimar al Reșiței și actual consilier județean, Ioan Crina.

Cu această ocazie vor fi aleși și președintele executiv al organizației, secretarul organizației municipale, vicepreședinții și membrii comitetului executiv.

În prezent, senatorul Chisăliță ocupă și funcția de secretar general al organizației județene PSD Caraș-Severin.

La alegerile de mâine care vor avea loc în sala de conferințe a hotelului Rogge din Reșița, vor fi prezenți și președintele organizației județene, Luminița Jivan și proaspătul președinte executiv, primarul Luca Mălăiescu.

 

Diana RADU

Stiri similare

1 Comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei