Senatorul Marcel Vela, distins cu diploma „IN HONORIS“, la festivitatea care a marcat 168 de ani ai Jandarmeriei Române!

Vela In HONORIS

Senatorul cărășean Marcel Vela, președintele Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională din Senatul României, a participat la festivitatea aniversară a Jandarmeriei Române, care a marcat 168 de ani de existență ai acestei instituții. Cu această ocazie, senatorul Vela a primit diploma „IN HONORIS“ și Placheta de Onoare, din partea celor ce conduc destinele Jandarmeriei la nivel național. 

Legat de evenimentul la care a participat și la onoarea de care a beneficiat, senatorul Marcel Vela a ținut să precizeze:

„Prin hotărâre a Divanului obștesc, domnitorul Grigore Alexandru Ghica stabilea acum 168 de ani cine să „privegheze la siguranța publică, ținerea unei bune rânduieli și ducerea la îndeplinire a legilor”.
Jandarmii, căci despre ei este vorba, au rămas, în tot acest răstimp, un corp de elită al instituțiilor statului român, acel stâlp neclintit și modest de fermitate necesar respectării legii, apărării cetățenilor și patrimoniului României.

Mulțumesc jandarmilor români pentru efortul, devotamentul și implicarea lor în misiunile pe care le au în țară și în teatrele de operațiuni din afara granițelor!
M-am simțit onorat și, în același timp obligat, ca și în viitor, atât eu însumi, cât și întreaga comisie din Senat, să fim alături de acești oameni minunați care sunt la datorie mereu, 24 din 24 de ore, acționând pentru apărarea compatrioților, indiferent de condiții și situații, în țară sau în misiuni externe.

Mulțumesc pentru Diploma „IN HONORIS” și a PLACHETEI DE ONOARE, oferite la această aniversare și urez Jandarmeriei Române, cu respect și prețuire,
La mulți ani în liniște și pace!“

Vela Jandarmerie

Sergiu TABAN

Stiri similare

1 Comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei