Senatorul Marcel Vela, îndurerat la dispariția părintelui romano-catolic Martin Neagu

Velaneagu

Parohul Bisericii Romano-Catolice din municipiul Caransebeș, preotul Martin Neagu, s-a stins din viață fulgerător, la doar 50 de ani, în urma unui infarct. O veste care a cutremurat comunitatea romano-catolică din această zonă și care l-a îndurerat pe senatorul Marcel Vela, un apropiat al celui dispărut prematur.

Marcel Vela a transmis următoarele gânduri:

În această seară am primit o veste cumplită.
Părintele Neagu Martin s-a ridicat la Cer…

Scriu cu durere aceste cuvinte, pentru că părintele Martin era un Sfânt și doresc să-i aduc aici un omagiu și să-i mulțumesc pentru tot ce a facut în Caransebeș.

A avut o inimă atât de mare și de bună, a pus-o tot timpul în slujba credincioșilor, a Bisericii și a lui Dumnezeu până când, acum, a cedat rapid și necruțător, când nimeni nu se aștepta.
A fost mereu un prieten, un doctor de suflete, un ajutor la necaz, un sprijin la greu, un dascăl pentru tineri, un mentor în credință și un părinte la bucurii.
Odihnește-te în Pacea Cerului, Prea Sfinte Părinte !
Te vom păstra mereu în amintirea noastră și vom plânge la Crucea Ta, regretând că ai plecat prea devreme dintre noi !
De astăzi, noi toți mai avem un înger în Cer…

Condoleanțe sincere rudelor și întregii comunități romano-catolice din Slatina Timiș și Caransebeș!
Dumnezeu să te ierte și să te primească în Rai, suflete frumos!

REPER 24 se alătură senatorului Vela cu un pios gând în memoria părintelui Martin Neagu și transmite condoleanțe familiei părintelui Neagu și întregii comunități a enoriașilor romano-catolici din zona Caransebeș, în aceste momente dificile pe care le traversează.

Dumnezeu să-l odihnească!

Diana RADU

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei