Senatorul Marcel Vela se consulta cu mediul de afaceri cărășean asupra consecințelor negative ale guvernării PSD

modelmic+editorial

 

În aceasta săptămână au loc întâlniri organizate de senatorul Marcel Vela, presedinte al filialei PNL Caraș-Severin, cu oameni de afaceri din județ pentru a analiza impactul măsurilor anti-liberale propuse în noul program de guvernare al PSD.

 

Marți, 10 iulie, au avut loc dezbateri cu investitori locali și lideri ai organizațiilor PNL din municipiul Reșița, Bocșa, Oravița și Moldova Nouă.

De asemenea, în cursul zilei de azi va fi organizată o masă rotundă în stațiunea Băile Herculane, urmând ca vineri și sâmbătă să se desfășoare întâlniri cu reprezentanți ai mediului de afaceri din Caransebeș, Oțelu-Roșu și Anina.

„La aceste întâlniri sunt analizate consecințele negative generate de salariul minim crescut artificial la 2000 de lei, a taxei suplimentare pe energie și comunicații, a interdicției de a înființa firme, a impozitului pe cifra de afaceri a societăților comerciale, a desființării pilonului 2 de pensii, sau a impunerii unui impozit pe venitul global al persoanelor fizice. Sunt măsuri socialiste cu efect negativ pentru economiei României”, explică liberalii cărășeni.

 

Diana RADU

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei