Serviciul Cazier din cadrul IPJ Caraș-Severin revine la programul normal

cazier

Serviciul Cazier Judiciar, Statistică și Evidențe Operative și subunitățile teritoriale își reiau de astăzi programul normal de lucru cu publicul în ghișeu, anunță Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin. Conform acesteia, vor fi menținute însă măsurile adecvate pentru prevenirea răspândirii infecției cu noul coronavirus SARS-CoV-2, atât pentru protejarea propriilor angajați cât și a cetățenilor: respectarea restricțiilor de distanțare socială, precum și purtarea măștii și a mănușilor de protecție.

PROGRAMUL DE LUCRU va fi următorul :

Sediul Inspectoratului: luni, miercuri și joi, între orele 09.00 – 12.00 și 13.00 – 15.00; marți între orele 10.00 – 13.00 și 15.00 – 18.00; vineri între orele 09.00 – 12.00;

– La Poliția Municipiului Caransebeș – de luni până vineri, între orele 09.00 – 11.00;

– La Poliția orașului Anina – de luni până joi, între orele 09.00 – 11.00;

– La Poliția orașului Bocșa – de luni până vineri, între orele 09.00 – 11.00;

– La Poliția Stațiunii Băile Herculane – de luni până vineri, între orele 09.00 – 13.00;

– La Poliția orașului Moldova-Nouă – de luni până joi, între orele 09.00 – 13.00 iar în ziua de vineri între orele 09.00 – 11.00;

– La Poliția orașului Oravița – de luni până joi, între orele 09.00 – 11.00;

– La Poliția orașului Oțelu-Roșu – de luni până vineri, între orele 09.00 – 11.00;

– La Secția nr. 6 de Poliție Rurală Bozovici – de luni până vineri, între orele 09.00 – 14.00.

Solicitanții care locuiesc pe raza altei localități decât cea în care se află subunitatea de poliție, de la care intenționează să solicite certificatul de cazier judiciar sau adeverința/certificatul de integritate comportamentală trebuie să prezinte funcționarului de la ghișeu unul dintre următoarele documente: legitimația de serviciu, adeverința de la angajator sau declarația pe propria răspundere.

Pentru evitarea contactului între persoane și prevenirea aglomerării ghișeelor în care se lucrează cu publicul, recomandăm tuturor solicitanților, persoane fizice și/sau juridice care doresc să obțină certificate de cazier judiciar și/sau adeverințe/certificate de integritate comportamentală pentru a fi utilizate la instituțiile publice și organele de specialitate ale administrației publice (primării, instituții din sistemul de învățământ, sănătate, D.G.A.S.P.C., etc.) să solicite acestor instituții întreprinderea demersurilor pentru obținerea extrasului de pe cazierul judiciar sau a certificatului de integritate comportamentală.

Pentru aceasta este necesar consimțământul expres de prelucrare a datelor cu caracter personal al persoanei pentru care se efectuează verificări specifice. În acest fel, dvs. nu mai sunteți obligat să vă prezentați la ghișeu pentru completarea/solicitarea/eliberarea/ridicarea certificatului de cazier judiciar și/sau adeverinței/certificatului de integritate comportamentală.

Facem apel la dvs. de a da dovadă de înțelegere, responsabilitate și de a respecta cu strictețe măsurile impuse de autorităţi. Abaterea de la măsurile impuse poate antrena riscuri majore, periclitând siguranța şi sănătatea dvs. și a angajaților noștri”, mai precizează Alina Boeru.

foto: dejeanul.ro

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei