Serviciul Permise și Înmatriculare a vehiculelor Caraș-Severin își reia activitatea cu un program prelungit!

auto

Serviciul public comunitar regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor din cadrul Instituției Prefectului – Județul Caraș-Severin își va relua programul iar acesta va fi unul special pentru a răspunde cerințelor cetățenilor. În perioada stării de urgență activitatea serviciului public a fost suspendată.

Sunt în curs de elaborare a noului program. Din câte știu, în 2 iunie înmatriculările auto își vor relua programul. Vom pune pe site-ul prefecturii și vom face și un comunicat de presă ca să cunoască toți cetățenii modul de lucru. Va fi un  program prelungit, nu normal, pentru a recupera perioada în care au fost închise aceste servicii care prestează muncă pentru populație”, a declarat prefectul județului.

Vor fi reluate și examinările pentru obținerea permisului de conducere, fiind necesară respectarea măsurilor impuse pentru prevenirea răspândirii infectării cu noul virus.

Am vorbit cu domnul Marinescu și pot să vă spun că a luat legătura cu toate firmele de înmatriculări, cunosc faptul că au obligația să asigure măști atât pentru instructori, cât și pentru persoanele care dau examen auto”, a mai declarat Cristian Gâfu.

Prefectul asigură populația că s-au luat toate măsurile de protecție în sediile acestor servicii. S-au creat condiții speciale la ghișeele serviciului de pașapoarte și înmatriculări auto, astfel încât atât angajații, cât și cetățenii să fie în siguranță.

La serviciul de pașapoarte și serviciul de înmatriculări au fost realizate ghișee cu plexiglas pentru a nu fi în contact direct, au mănuși, au măști, au și viziere pentru cazul în care este necesară purtarea lor”, a mai declarat prefectul județului, Cristian Gâfu.

 

Elena FRANȚ

 

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei